Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 愛情力量發動∼神高達的TRANS-AM

話說,魔鬼高達不但有自我再生技術,仲有空間改造技術!
今次,距黎左00既高達世界,把最強的00-RASIER復活,打算用距破坏呢個高達世界!

剎那知道距的可怕,於是用雙爐的EXIA應戰!

可惜吾夠打!

原来0-RASIER系受感染的部分,剎那就启动TRANS AM,攻击0-RASIER!

00终于都回复原状了!虽然没有0-RASIER,但有番雙太阳爐,都满足了!

呢部机比左沙慈用了!

哦?连LOCKON都复活拿?LOCKON大哥见番你真好

呢度有堆MS殘肢,魔鬼高達仲未把它复活,不如我地整番好距啦!

加埋雙太阳爐落去!

哦!系观星者高達?甘得啦!帮你改造成有韋達審判系统的MS,比耶利提亚用啦!

依家連權天使高達都复活了!

權天使高達单挑00!

權天使有压倒性的力量!

今次系權天使赢左啦!

權天使正想解决沙慈的时候,突然神秘的双GN爐高達由时光隧道冲出黎了!

亞里•艾露•撒祖斯:来者何人?
杜門卡信:我系路過的GUNDAM FIGHTER,杜門卡信,我今日系系消灭世界的扭曲點!

亞里•艾露•撒祖斯:啍,講甘多废话~撩牙出击!

杜門卡信:火神炮!
亞里•艾露•撒祖斯:居然全部击落了?

亞里•艾露•撒祖斯:GN刀
杜門卡信:你D技术太差了,我吾用手用脚都可以收你皮!

杜門卡信:试下我新绝招啦!爆热,GOD KICK!

今次系神高赢啦!

沙慈多谢大侠相救!

話说呢邊,之前可以打爛00果部REBORNS高達,仲有0高達的駕駛者-利邦治透過DG细胞重生!一個比以前更厉害的變革者,用REBORNS高達同0高達的残骸再盜取以前NU高達D资料,组成了一部可怕的機體,同00一樣系雙原裝太陽爐!真系悌落去,敌人見到,未打都比距嚇死!

雖然系甘,但剎那同沙慈硬住頭皮去打!好彩大家都開吾到TRANS AM!

居然2打1都打吾過距!

甘就等我杜門出馬!我的神高一早裝左系雙原裝太陽爐!就等我地1對1

呢個系萊茵整比我的系统,TRANS AM發動!用GN粒子加上爆熱神掌的力量。。。。。。

利邦治:哇呢招真系開到TRANS AM都死,我的GN力場就甘破左,機體輸出變得甘慢,走先!

下回更精彩..........
大大玩扭蛋都玩得好開心下WOR....
我看不到東西了
頭像被屏蔽
高達無雙SD版......
gundam VS gundam SD 版
又系你:53: