Toysdaily 玩具日報

查看: 3479|回復: 21

[分享討論] 12吋的未來

大家覺得12吋呢條路將來我地會唔會好難行呢.點解甘講?因為好怕有一個系列會轉攻12吋, 到時一定大獲. 但又好期待呢個系列會出12吋. 如果黃金12宮出12吋, 到時真係wawa聲,好振憾呀. :$  呢條路好長呀 :42:
講真, 如果黃金12宮出12吋我就唔會買....
因為唔中....:66:

不過如果終有一日係One Piece 出, 我真係死比你睇:70:
買唔買都係其次~~~~~~~
買左冇位DISPLAY先係最大問題~~冇理由隻隻都長放係盒GAMA
JOJO 系列已經殺入 12" ....

我已經死左....
愈來愈貴:ice:
愈來愈多:no:
愈來愈靚.....(應該):58:
愈來愈貴
愈來愈多
愈來愈靚.....(應該)
frankylick 發表於 28-2-2010 02:18 PM

:71:
一早已經行緊....星戰12"條路....可以推出嘅人物角色同造型...真係多到數唔到...:ice:
12吋近年興起...但以往有好多角色及人物也是大家期待有12吋的出品...
未來只希望手工越來越好...價錢越來越合理...
最重要是出品壽命可長d,即是不要過份提早發生如溶膠...爆皮...等問題..
講真, 如果黃金12宮出12吋我就唔會買....
因為唔中....

不過如果終有一日係One Piece 出, 我真係死 ...
ilovetoys 發表於 28-2-2010 12:35 PM

one piece 已經有消息出可動~~~12寸.............極有可能...........好多角色.....要好多錢:70:
one piece 已經有消息出可動~~~12寸.............極有可能...........好多角色.....要好多錢
逆天原罪 發表於 1-3-2010 12:33 AM

唔知hottoy 出龍珠正唔正~~~:66:
one piece 已經有消息出可動~~~12寸.............極有可能...........好多角色.....要好多錢
逆天原罪 發表於 1-3-2010 12:33 AM

係就爽喇
我反而希望多d公司做12吋, 唔好比,兩間獨大, 頂高曬個價又唔驚無人買咁~
其實12吋都唔算太恐怖,雖然一出d大系列既野會重創,但係將來皇道一定係60cm, wa救命呀,唸起都驚 :die:
其實12吋都唔算太恐怖,雖然一出d大系列既野會重創,但係將來皇道一定係60cm, wa救命呀,唸起都驚
renewdanny 發表於 1-3-2010 01:20 AM

60CM??????
黃金十二寸

分分鐘兩隻金牛先有有得買一隻呀??