Toysdaily 玩具日報

[分享討論] JAM PROJECT 熱血十週年

官網有香港cm了~~~

http://www.jamjamsite.com/
:*熱血完回來了~~!!!!!!!!!!!!!
昨晚真是
超熱血!
超興奮呀~~~
剛回來,今晚超high,大滿足:51:
臨尾跳左差唔多六十幾次,估唔到自己仲有咁好腳骨力
而家開始腰骨痛……
http://www.amazon.co.jp/JAM-Proj ... 85264357&sr=8-1
考慮緊買返呢盒…
而家開始腰骨痛……

考慮緊買返呢盒…
gundamrx782 發表於 24-9-2010 02:05 AM
:$ 買啦買啦~~!!!!!!!!
今日真係好正啊~抽中同一行 可惜唔係我no.:59:

我好累呀, 手軟腳又軟~~~

report遲啲先, 不過想講我昨晚做了幾件令人髮指的事~~~:p:p

1. 當影山講之前有台灣live時, 我指我件台灣tee~~~他同奧井小姐都好驚訝, 然後問我係咪台灣人~~~呵呵~~~
2. 北谷洋彈完結它他, 我走前幾步申手問他要佢彈結他的pick, 他掉給了我~~~呵呵
3. 福山唱Transformer EVO中, 把手中掉出毛巾, 我一個飛身攞左~~~
4. 最後091謝幕時, 我向她做了一個飛吻, 她好開心"o奧"了一聲~~~

2同3都比了福山fans同北谷洋fans, 純粹自high, 不喜不要插~~~:p:p
剛回魂, 尋晚真係High 到爆, 不過我係T行, D音效太爆太刺耳啦, 唔知其他兄弟有沒子弟既感覺, 好辛苦, 希望大會下次搞好D個音效, 等大家都可以ENJOY到。
:34:d聲真係拆左少少...如果較低本度應該會好d~~!!!
老實, 唔知有冇兄弟有做記錄, 小弟想要返尋晚個歌LIST, 因為都有唔少新歌(對小弟嚟講), 想睇吓有冇機會聽返, 由其是頭幾隻。多謝多謝!!
老實, 唔知有冇兄弟有做記錄, 小弟想要返尋晚個歌LIST, 因為都有唔少新歌(對小弟嚟講), 想睇吓 ...
herolouis800528 發表於 24-9-2010 06:49 PM

1. MAXIMIZER
2. Battle No Limit!
3. 冒険王∼Across the Legendary kingdom∼
4. 守護神-The guardian
MC1
5. Elements
6. ReBirth of Dream
7. SAMURAI SOULS
MC2
8. 牙狼∼SAVIOR IN THE DARK∼
9. 火の鳥
10. 未来への咆哮
MC3
11. (Acoustic) ハローダーウィン! ∼好奇心オンデマンド∼ (廣東話版)
12. (Acoustic) Always be with you
MC4
13. MAXON
14. Battle Communication
15. Crest of “Z’s”
16. SEVENTH EXPLOSION
MC5
17. TRANSFORMERS EVO.
18. レスキューファイアー
19. VICTORY
20. Break Out
21. Rocks
ENCORE
22. 鋼の救世主
MC6
23. Only One (國語版)
MC7
24. GONG~SKILL
MC8
25. KI・ZU・NA~10th aniv.ver~
Thx Quentin 大大
Ki Zu Na 是否就是用普通話個首??
Ki Zu Na 是否就是用普通話個首??
herolouis800528 發表於 24-9-2010 07:40 PM

不是, Ki Zu Na 是最尾, 國語係only one