Toysdaily 玩具日報

查看: 7429|回復: 36

[其他] 每 日 一 問 : 哪 一 隻 figure 是 你 窮 死 也 不 賣 的 ?

換句話說, 有特殊意義, 或特殊感情:)

我......暫時沒有
IRONMAN BD
JOKER ROBBER VER
沒有:73:
換句話說, 有特殊意義, 或特殊感情

我......暫時沒有
Gretzky99 發表於 25-2-2010 12:20 PM

我所買的, 都唔會想賣返出去架
有BATMAN DX一定唔窮死...

佢D油多到可以令你做油王....
好多都唔捨得:35:
Joker Bank robber !! :67:
HOTTOYS的投名狀,MEDICOM的熱血高校,SIDESHOW的DEAD SUBJECT...太多了,全都不會賣,只會越買越多..........
when really no money......i will sell all I have if can fnid the buyer.
medicom - spiderman 2
基本上買得返黎...就唔預會賣....
不過...如果你標題係話"窮 死".....我理解係窮到冇屋住...冇飯開.....咁當然係賣得就賣喇~~
身外物黎o者....
None of them....... every item has a price.  Actually I will repaint or rework a little bit on all my figures but if people can pay 3x the original price, I will sell them all !!!!  And buy some new toys !!! :34:
真係窮死都唔放?!我唔多信呀~
老套講句~你唔食,d老婆仔女都要食啦,又或者你條女都要你放啦,又唔係買唔番~:58:
HT Batman (Original Costume ver.), 因為是我女友送的第一隻figure~