Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: masterprince

1/6 Toys McCoy S.A.F.S. 舊化完成 +外拍(p2)

頭像被屏蔽
神呀 !!!!!!!!!!!
嘩~~~正到痺!仲要有「下山虎」圖案添!無得頂!
:71::71::71::71::71:
頭像被屏蔽
嘩~~~正到痺!仲要有「下山虎」圖案添!無得頂!
三木白花子 發表於 1/3/2010 10:42 PM

原來隻老虎有個咁型嘅名稱 , 小弟仲以為佢叫 TIGER WOODS 添 ~~~:34:
Great outdoor pix mann.....:71:
頭像被屏蔽
回復 28# MAX

標題可叫: 裡偷閒 ~  :36:
頭像被屏蔽
Must support as a SF3D fans, your works are awesome~~~~~~
Douglas.M.Saint 發表於 1/3/2010 11:39 AM

Thank You for your support !  Did you get the wave 1/20 SAFS? It is a very good kit.:71:
頭像被屏蔽
lunch time 無聊整黎玩下 , 遲d再細心整過幅 ~:35:

回復 37# masterprince

你d photoshop技術都唔錯喎~~!!!:52:
日頭執到幾似夜間生火....腳邊再加d硬嘅影會仲似~~

你唔玩"玩物好相"真係可惜....下次記得參加呀~!:57:
樓主好波!
巧正!∼∼∼∼∼∼!
實在太正了。好彩他不是我杯茶
忍唔住都要入黎俾個LIKE 師兄!!:D