Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: SHINJI。S

[分享討論] [HKEF]''EVA迷也愛超人''MEDICOM DAIKON超人版庵野秀明12吋可動/EVA手機

樓主對EVA睇得好有心得,唔知有冇美里小姐所駕駛的''科特隊専用車''圖睇吓呢?

我之前節目講 ...
Tasuku 發表於 23-2-2010 03:05 PM

未有,要等5月26號DVD先出,依,隻DVD版?好似幾好喎.我見網上個D片唔多完整!!
:52:庵野秀明...一直都只係知係EVA作者, 原來同超人都有關係, 咁有無果段超越業餘級的8mm電影睇下
回復 17# 龍珠迷
睇片段絛link前面貼咗啦~

其實完成度唔高,而係佢地比業界早運用人類視點 (即係低抄)去睇巨大怪獸,哩個係後來平成加美拉同EVA嘅前奏~

回復 16# SHINJI。S
以前成套貼過上Youtube,依家無咗lu~

值得買哩隻DVD珍藏,係一班對現代動画特攝ACG舉足輕重嘅人,熱血嘅見證~ (裡邊有岡田斗司夫)

庵野秀明拍嘅電影(真人做嗰D)唔知你有冇睇過呢?

真人電影,係講緊 LOVE&POP ,式日?.呢D都有睇過
好鍾意庵野秀明既拍攝手法!雖然D故事奇奇怪怪
但好有味道~期待佢地會出返BD碟,特別係式日.成套戲都拍得好美麗!