Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] SHF 黑眼kuuga 隨影(已加紅眼)

大家都好緊像....我都好想知出來的價會係點...唔好係弟二隻新電.....我想買多一set....
不會吧 今日下午問佢 佢說要返左貨先知 所以不一定沒有啦樂觀d
heishuntam 發表於 22-2-2010 10:17 PM

所以我咪話睇埋佢聽日計好條數先決定...
大家都慣咗啦~~~頑仔未知有幾多貨到時都係話俾人聽無現貨~~~之前黑金都試過~~~所以樂觀一點吧~~~
Somebody_Ex 發表於 22-2-2010 10:31 PM

有d咁嘅事!!!! 我都係最近同佢訂咗隻rising ixa,再對上就係買現貨黑金,同佢交手次數真係少,咁睇下聽日咩料先.........
相熟老闆話我知,SHF黑眼古迦同W,大家都會在今個星期內相繼推出,眾大大拭目以待吧:)
今日頑x答我無論黑眼紅眼都冇現貨,睇埋佢聽日到咗貨之後點清楚,若然真係冇現貨要5魚都冇計,今次真 ...
iorik 發表於 22-2-2010 10:12 PM

我果陣未入SHF坑...  紅眼愛得太遲...  硬食貴貨...  仲訂倒黑眼已經算大命...

話時話,今晚已經見黑眼有現貨,但聽日應該週圍都係...
有d咁嘅事!!!! 我都係最近同佢訂咗隻rising ixa,再對上就係買現貨黑金,同佢交手次數真係少 ...
iorik 發表於 22-2-2010 10:41 PM
每一次話難人但你都可以順利入手~~~但係今次有BB又會唔會有阻滯呢~~:(
大家都慣咗啦~~~頑仔未知有幾多貨到時都係話俾人聽無現貨~~~之前黑金都試過~~~所以樂觀一點吧~~~
Somebody_Ex 發表於 22-2-2010 10:31 PM

同意  就是我想說的~
我果陣未入SHF坑...  紅眼愛得太遲...  硬食貴貨...  仲訂倒黑眼已經算大命...

話時話,今晚已經見黑 ...
呂品器 發表於 22-2-2010 10:58 PM

無錯~~~~~
每一次話難人但你都可以順利入手~~~但係今次有BB又會唔會有阻滯呢~~
Somebody_Ex 發表於 22-2-2010 11:00 PM

我對上一次想買嘅限定品係黑金,係你話我知頑x有我先買到啵,不過當時我阿B未出世,行街時間就冇咁緊張。

至於今次隻黑眼,我要半個鐘內(由放工落到MK)完成任務,如果頑X冇我都真係
幾頭痛。
頭像被屏蔽
為何在那邊被你毒殺的我,,,
還走過來比你毒殺多一次...
:59:
我對上一次想買嘅限定品係黑金,係你話我知頑x有我先買到啵,不過當時我阿B未出世,行街時間就冇咁 ...
iorik 發表於 22-2-2010 11:08 PM
留意各方風聲啦~~~:)
個 POSE 唔得 wor ...C HING ~~~
ricky_lam522 發表於 22-2-2010 11:09 PM

轉左了:43:不過都是麻麻地 有時間再玩
我反而覺得紅眼靚d,省神d。
但價錢太貴了,加上SHF出得太頻密,出得太多限定版了,我一定唔會跳入SHF的黑洞。
留意各方風聲啦~~~
Somebody_Ex 發表於 23-2-2010 02:11 AM

買咗喇。