Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hot Toys Terminator 2: Judgment Day: 1/6th scale Sarah Connor

本來都唔想講....
但睇到另一篇文章真係不知所謂...

你D團隊咁用心...唔該做好D...唔好又偷雞~~!!!
你比哩支咩鎗黎架~? 點解有TOP RAIL嘅? DUTCH 同BILLY支鎗又係咁....你地得個M4鎗模就想用足一世呀...?

人地係XM177黎架~~
何來TOP RAIL呀..? 支鏡個MOUNT位又錯...

腰帶係黑色唔係綠色架....

髮色都費事再講喇....

認真d攪啦...呀團隊......
本來都唔想講....

你 ...
MAX 發表於 5-3-2010 04:25 PM

haaa~ 講得好~~ ht都幾自大~
本來都唔想講....

你 ...
MAX 發表於 5-3-2010 04:25 PM

做得真係好嘅, 係有麝自然香, 做到呃人諞鬼嘅, 就係有架自己掉, 點串點吹都係無用架, 偷雞孭鑊嘢就賴哂皮, 反省吓啦.......HT團隊!!
果時仲未用m4a1.....一定係xm177加acog ta-01.....ht加左個A.R.M.S比佢自己出果一隻野...ht..你唔好玩我地啦
回復 82# danny_chan

大大好野 !
唔講都留意唔到,呢個我有呀,
不過係一比一:unhappy:
要找Exactly呢支M177都幾難搞:(
回復 83# Oldcat

有兩個方法....
1. 當年SS出嘅sarah都有哩支XM177...
如果你有個隻SARAH....換支鎗比HT個隻用就OK...
唯一係個POINTER MOUNT嘅位置唔o岩...
自己將佢由側邊改返落下面就OK...

2. 威龍有出過XM177...坊間可能仲有貨(散買)...
買返黎,同HT哩支M4合體....要佢前手把連POINTER同滅聲器嘅PARTS....換比XM177...
再拆埋支鏡出黎....CUT短個MOUNT....黐落XM177個手抽度....
真係抵死,隻lRONMAN BD已經要我係床下底抓番晒砌模型D架掙出?,咦家又要自組RlFFLE,小D功力都玩吾起HT D高級玩具!

真係max版主都有火 ..... :66: ....  此隻必pass.

其實各位如對雜誌不滿, 去出版社投訴吧, 傳媒出版應有一定水準.  如之前同一雜誌game專欄, 因被投訴, 下期已立即cut了.  不要在此玩具happy區討論跟玩具無關的事傷神, 社會上和大家身邊仍有更多有意義之事值得大家關心.

我每期那雜誌都有買, 當然不是因為佢介紹玩具..... 可惜可惜.