Toysdaily 玩具日報

查看: 17115|回復: 58

[玩具報告] ironman "D""B" verson (22/2 enterbay全鐵stand)

DB 等如  Dishonored  Behaviour....Orz

很愛背后的擾流板, 幅度ok大,
正面也能看到它們(!)
其他彈射機關亦很出色,
總覺得ironman的背面比前面更好看...
惡搞1下, 換了tony頭帶黑超, 扮ironman2 trailers,

未試過玩1隻12"玩了成日, 真係ok.

沒有高超技術, 所以只用刀輕輕刮甩算了,
當然花了也無所謂, 因為仍是battle damage...Orz
左 : original,     右 :  刮甩戰紋

雖然$14x, 但整個stand也是鐵, 很重手.
所有活動關節也是"卡卡"聲, 非常堅固,
而且地台可摺起.
亦附有1支細size的stand, 活動關節也是與大size的1樣
見ironman漫畫封面很ok, 順便購入.
亦再順便拍了ironman的側面全開狀態.

good post~~~~~~~
請問大大個飛天座係邊度買:77:
請問大大個飛天座係邊度買
Oldcat 發表於 18-2-2010 10:38 PM

bought in wan chai, $2x  =)
我都想知灣仔邊一度丫~pm我丫唔該>""<
bought in wan chai, $2x  =)
s0380003 發表於 18-2-2010 10:46 PM

唔知mk 有冇~v幾正~
個stand係雜牌,
o係灣仔玩具街買, 但ng 記得o羊店名.........Orz
thx for sharing, nic pic & report!:71::71:
你點知我中意咁&#30528;架:66:
回復 4# s0380003

係咪好多模型小小figure果間:64:
你點知我中意咁&#30528;架
Tachikoma 發表於 19-2-2010 04:21 AM

haha, tony really great !!!!!!!
回復  s0380003

係咪好多模型小小figure果間
Oldcat 發表於 19-2-2010 09:57 AM

鴻x 對面, 再隔離果間.....!!! =)
update 1 pic =)
very good.....haha
回復 14# toysfans

thx brother =)