Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Gretzky99

[其他] 投 票 : 你 最 後 悔 訂 / 買 了 的 figure ?

恭喜大大.......原來d figure 咁好炒架!?.........
O_biscuit 發表於 21-2-2010 10:07 AM

大 部 分 有 價 冇 市.....:66:
恭喜大大.......原來d figure 咁好炒架!?.........
O_biscuit 發表於 21-2-2010 10:07 AM

嗯..當然唔係隻隻都抄得起,要睇眼光
好多人之前唔訂,派貨之後又心郁想要,又心急唔等得現貨,就會貴少少去買,其實我都唔明點解咁多呢D人..
好似隻BATMAN DX咁,當時仲係有2個買家爭添,如果我有2隻既話,一入一放轉個手就賺到5,6百了..
不過好似今次隻BD IRONMAN咁,我就唔係咁睇好了,退款算..費事要蝕本賣出去
我只知rider最炒得.........原來ht都有市場架........:35:
最後悔10年前在TOYCON幫襯Action toys陳生買RAH100號
從此被Rider DX毒害
K66 發表於 19-2-2010 07:19 AM

我都係由 RAH100 中毒
但冇10年...我2005年先玩
Batman DX! It is so oily & cost me extra transportation fee to get exchange!
我只知rider最炒得.........原來ht都有市場架........
自由之翼 發表於 22-2-2010 06:57 PM

Of course :34:

主 要 集 中 在 兵 人 & AVP :44:
最後悔買咗MEDICOM的超級撒雅人,最終自己變咗超級烚下烚下人,最初要10幾條魚,最終竟然唔駛6條魚有交易....
我後悔買咗EB的李小龍精武門 白色版 我仲買咗3.5嘅figure 結果 佢出咗個新精武門 黑版
Batman 油性 DX ?

Iron Man 新過新版  BD ?

Man 過男人 Silk Spectre II ?

昆明擺檔擺明昆 灰版 ...
Gretzky99 發表於 18-2-2010 12:54 PM

eb godfather wasn't bad at all wor ~~
我後悔買咗EB的李小龍精武門 白色版 我仲買咗3.5嘅figure 結果 佢出咗個新精武門  ...
hanweihao 發表於 25-2-2010 07:24 PM

白色版和黑版有咩分別呀?
白色版和黑版有咩分別呀?
rivaltat 發表於 26-2-2010 09:51 AM

包 裝 :70: