Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Warmblood

[個人收藏] Revoltech No#085 Grendizer 巨靈神

:80:bad qc , unhappy
:53:唉,糟塌了好角色,比之前三一及帝皇爭好遠..........
:71:唔係咁差姐.......山口不嬲都係食姿勢, 1FISH多既貨仔係咁上下, 合金魂係令, 但點都擺唔到ED姿勢, 唔同價值亦都唔同玩法.........試下掉隻合金魂同山口巨0神落地:47:兩隻都有好大分別既落地後效果出泥:p
雖然睇落麻麻 ~~~ :69: (唔知係咪d油問題) 但都會買 ~~~ :31:
唔係咁差姐.......山口不嬲都係食姿勢, 1FISH多既貨仔係咁上下, 合金魂係令, 但點都擺唔到ED姿勢, 唔同 ...
ZIN 發表於 18-2-2010 04:31 AM

各人取捨唔同... :(

山口當年係平靚正起家...  而家只有平同正(好扭)...

個人唔係好同意「1魚幾想點」呢種角度...  因為平而設計簡單係一件事;因為平而production quality差係另一件事...:64: