Toysdaily 玩具日報

查看: 10763|回復: 8

[版務] HT在facebook的留言

致各Hot Toys顧客及玩具迷:

我們是Hot Toys內部的產品製作團隊,對於剛發表的Iron Man (Mark III) (Battle Damaged ver)最新完成圖片,引發大家對該頭雕的猛烈抨擊,先謹此致歉,但同時間我們團隊方面亦希望藉此向各位作出一些回應及聲明。

首先,我們已快速地回應大家現有頭雕是通過版權商所批核的,而於最早期經雜誌報導所拍攝的頭雕,最後都未能通過審批程序。當中我們曾作出多次修改,費盡唇舌,但始終未被接納及採用,並建議重用一款舊頭雕作罷。我們縱不願意亦只能無奈接受。故此,網上部份留言猜測我們故意收起該早期頭雕,留作日後Iron Man 2版本所用,實為無稽之談。......

相關帖子

當中我們曾作出多次修改,費盡唇舌,但始終未被接納及採用,並建議重用一款舊頭雕作罷。我們縱不願意亦只能無奈接受 <---依句其實好似係叫我地接受:55:
即係將所有責任推晒啦..........唔係出貨前先唔批呀
強烈要求再審批.

但始終未被接納及採用,並建議重用一款舊頭雕作罷。我們縱不願意亦只能無奈接受。<-關我咩事?我同你訂都唔係o甘?唔通我訂完1000隻同你講老闆減人工,我無錢&#25886;.我都"不願意亦只能無奈接受",你一係退訂,一係我比陰司紙你?
e家你交唔到貨,理應作出相應賠償[包括並不限於我金錢(+利息)同時間上o既損失]
:53: :53:
Although "Hottoys" have their reason, moreover, the quality of this new face is not so good!
但始終未被接納及採用,並建議重用一款舊頭雕作罷。我們縱不願意亦只能無奈接受。
fatestay 發表於 17-2-2010 04:27 PM

我鍾意你個"比喻"~~~
算吧啦你HT!!版權商未批核你竟然敢出黎收訂?!你"費盡唇舌",
尼d係你應該做0既責任,唔好扮到好似好委屈0甘。一係你以後唔好出
新頭雕,就算版權商批核。如果唔係第時到版權商批核你就應該補番個
新頭比客。三言兩語就想耍甩!?真係無奸不戒成商!!
p........................k.........................h................t.....................