Toysdaily 玩具日報

Gundam VS. 新作

但戰棋類很難出街機版的...

小櫻上
小櫻 發表於 24-2-2010 09:04 AM

咁又係~~~~:31:
其實 .... 而家仲有幾多人會特登 出去 打 街機 丫 ... 應該大部份 game 廠都係 focus 係 家庭games 多 ...
其實 .... 而家仲有幾多人會特登 出去 打 街機 丫 ... 應該大部份 game 廠都係 focus 係 家庭games 多 ...
Vince 發表於 24-2-2010 02:01 PM

呢隻game用左ps3底板開發~~~好大機會係ps3出 :58:
Vince 發表於 24-2-2010 02:01 PM

大把人啦~~~
放LUNCH出去打兩鋪, 放學幾個一齊打兩鋪, HAPPY FRIDAY食完飯又去砌兩ROUND...
放工又可以入去玩....

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
回復 20# Vince

光是有紅色機已經叫人佷期待了!:71:
waiting:71:
新主機系統...應該都貴到飛起
又有幾多間機鋪易搏呀
上次 gvg next 已經 仆仆地....唉....
幾時先醒覺呀 :oh:
新主機系統...應該都貴到飛起
又有幾多間機鋪易搏呀
上次 gvg next 已經 仆仆地....唉....
幾時先醒覺呀 ...
分手勿語仔 發表於 3-5-2010 03:13 PM

新主機系統 <= 其實我覺得主要係為 ps3 出的 ... :44:
新主機系統
Vince 發表於 3-5-2010 03:24 PM

唔知呀 我見到 又 up左少少囉
都係係game書到睇
佢地重話有可能對應返 ps3用 或者可能下次移植去 ps3嗎
唔知呢...
我只希望 多幾間機鋪有 同埋 唔好太貴囉....
練機都練到破產 :oh:
5月7日 日本 有 location test ... 睇黎好快出 ...
http://www.youtube.com/watch?v=LFRm4dfc-ek
ps3 快 d 出啦 !!!
唔知呀 我見到 又 up左少少囉
都係係game書到睇
佢地重話有可能對應返 ps3用 或者可能下次移植去 ps3 ...
分手勿語仔 發表於 3-5-2010 03:46 PM

講到呢d 新消息,  香港d game書一係上網拿料, 其餘多數係無責任亂up亂估, 真係唔駛睇咁多...........
講到呢d 新消息,  香港d game書一係上網拿料, 其餘多數係無責任亂up亂估, 真係唔駛睇咁多...........
getterwing2 發表於 4-6-2010 10:03 AM

機能果D都係睇返官方 應該假唔到去邊呀=.=
睇佢D畫面呀盛都知系統要求高左 :oh:
機能果D都係睇返官方 應該假唔到去邊呀=.=
睇佢D畫面呀盛都知系統要求高左
分手勿語仔 發表於 4-6-2010 04:31 PM

好似呢隻game咁, game 名, 用system 357, trailer等等, 都係bandai公布果朝早已經在網上睇o西, 比土炮game書早幾日知.

土炮game書咪又係抄果d料, 又要等出書果日, 點都會[比自己上網睇遲幾日.