Toysdaily 玩具日報

查看: 5605|回復: 16

[個人收藏] figma --- YUI HIRASAWA

真係好有水準的作品,
兩種面相極有原注神髓,配件也好靚,
結他袋尤其精美,結他就比較一般,
整體真係十分出色,但要集齊全隊band,
價值不非,希望其他幾隻唔好又被炒起啦。

:71::52::43:
入得好呀  差在唔知今個月隻秋山 澪 可唔可以成功入手咁解
還未買到... 香港貨太少, 等再販...
:71:
把持不定,十算入o左…
呢隻好o野呀,誠意十足!
反而秋山澪有d走樣…
期待超萌中野梓o既來臨!
頭像被屏蔽
even more expensive than some limited SHF :cool:
希望其他幾隻唔好又被炒起啦。
無可能.....
想初出時不被炒貴... 就好比希望不會見到彈出廣告一樣...

昨晚有見到二字頭的平澤唯了... 或者再遲些少價錢會回落至「兌換價水平」(兌換價不代表是合理價... 因為港、日的物價水平有異... 同一件貨品兩地未必一定會以同等價值售出... 銷售稅是其一)...

但如果急住湊夠整個輕音部的話... 就建議不要太遲喇...

小櫻上
想初出時不被炒貴... 就好比希望不會見到彈出廣告一樣...

昨晚有見到二字頭的平澤唯了... 或者再遲些少價 ...
小櫻 發表於 9-2-2010 12:10 PM

二字頭?!:@係邊度呢?我見到二字尾only~
二字頭?!係邊度呢?我見到二字尾only~
takeshi 發表於 9-2-2010 12:47 PM

「二字頭」... 意思是「2XX」第一個字係2嘛...

過250... 接近300的小櫻會叫「二百尾」...

小櫻上
「二字頭」... 意思是「2XX」第一個字係2嘛...

過250... 接近300的小櫻會叫「二百尾」...

小櫻上
小櫻 發表於 9-2-2010 01:29 PM

ohhh ic..:shy:
雅烏d價都一樣回左d了~
小弟都忍唔到手:67: 2百尾入左手
好得意
結他無線好似怪怪地

以前d figma 新出都係百幾二百, 攪攪下愈推愈高
又有d款無啦啦跳到一百或以下, 好吾健康:42:
可愛~:71: