Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ZIN

[玩具攝影] SHF限定紅金Rider kick

回復  wawa2480

kuuga係笨大既大吸管, 啜啜啜~啜乾大家 = = 相信出埋ultimate + rising u +車車+ze ...
ZIN 發表於 9-2-2010 01:20 PM

Zin兄......我想佢出多幾款怪人wo:45:例如蜘蛛蝙蝠呢d
回復 31# 歐比旺.肯諾比

我同你都一樣想.........., 相信笨大都會有想過出, 但怕會出現死貨掛, 我實入, 因我中意影打鬥相, 但未必個個咁, zero...已經令我好開心, 同埋笨大出車仲更加輕鬆吸啜我地d血:70:
回復  歐比旺.肯諾比

我同你都一樣想.........., 相信笨大都會有想過出, 但怕會出現死貨掛, 我實入, 因 ...
ZIN 發表於 9-2-2010 08:32 PM

唉也....我好鬼鐘意1號蜘蛛同3號蝙蝠....
One of the most stylish rider kick poses available on toysdaily :71:
都係選擇左冇買到:59:
回復  歐比旺.肯諾比

我同你都一樣想.........., 相信笨大都會有想過出, 但怕會出現死貨掛, 我實入, 因 ...
ZIN 發表於 9-2-2010 08:32 PM

雖然拉打應該要有車...

但作為超人更應該要有怪獸打:(
回復 36# 呂品器

我都想~~我又整左d踢腿照:63:欲罷不能..得閒入來過路shf分享會
:71: 十卜