Toysdaily 玩具日報

終於買左End Of Ethernity

難到抽筋....
LVL難昇..
錢難儲..
敵人難打...
招難出...(難在你唔知應該幾時先出...)

自虐式RPG... ...
side3net 發表於 14-2-2010 03:07 AM

咁正

我打機最愛被虐的:34:

遲d番羅番部ps3一定買黎玩下

p.s.

28號入手dq6, 2號左右爆機, 3號爆埋隱藏

隻game基本上無任何改動或新野

都幾無創意, 唔係咁多集dq最愛3同6, 我諗我會好似4咁唔打

加上6又未出過其他版
咁正

我打機最愛被虐的

遲d番羅番部ps3一定買黎玩下

p.s.

28號入手dq6, 2號左右爆機,  ...
Shini 發表於 14-2-2010 10:53 PM

唔係無改動, 而係比原版仲要刪減左..唉..
難到抽筋....
LVL難昇..
錢難儲..
敵人難打...
招難出...(難在你唔知應該幾時先出...)

自虐式RPG... ...
side3net 發表於 14-2-2010 03:07 AM

咁大鑊 ~~~~ :@ 避之則吉 ~~~~ :o
唔係無改動, 而係比原版仲要刪減左..唉..
side3net 發表於 18-2-2010 01:06 PM

無左d怪物

得番幾隻史萊姆

主角無左d無聊記憶魔法

隱藏洞唔使全職業5星以上

隱藏boss20個turn內打死, 無選擇地爆機

敵人易打左, 平均hp小20%, exp多10-20%, 搞到升職麻煩左

最後大佬難打左, 左右手都識復活
自虐EOE發神經, 十一章居然硬性迫你一條友打一隻唔可以向佢正面同背面攻擊既敵人..(攻擊佢會閃身+自動完全反擊)....用一條友即係硬性迫你無得回復任何HP, 因為迫你手持雙槍, 仲要係一支機槍+一支手槍.......
自虐EOE發神經, 十一章居然硬性迫你一條友打一隻唔可以向佢正面同背面攻擊既敵人..(攻擊佢會閃身+自動完全反 ...
side3net 發表於 21-2-2010 03:40 PM

見到有攻略~~~唔知幫唔幫到您 :)

http://xboxlife.tw/show.php?fid=1&tid=419
見到有攻略~~~唔知幫唔幫到您
黑色三連敗 發表於 22-2-2010 12:24 PM

我睇左啦..
攻略永遠都係"狗up"多既..
來來去去都係...
"集中攻擊背面, 小心點就不難應付.."
鬼唔知係集中攻擊某忽咩...問題係點先走到去佢背面先得架..
又叫人發動無敵攻擊........
我睇左啦..
攻略永遠都係"狗up"多既..
來來去去都係...
"集中攻擊背面, 小心點就不難應付.."
鬼 ...
side3net 發表於 22-2-2010 12:48 PM

原來呢個攻略係~~~流o既 :56:
原來呢個攻略係~~~流o既
黑色三連敗 發表於 22-2-2010 04:52 PM

唔係流既, 係講左等於無講姐..
你玩過eoe就明白, 無敵攻擊根本唔可以亂用既, 因為佢同hp係對等既..
唔係流既, 係講左等於無講姐..
你玩過eoe就明白, 無敵攻擊根本唔可以亂用既, 因為佢同hp係對等既..
side3net 發表於 22-2-2010 05:43 PM

見到個系統咁複雜已經怕怕~~~~:ice: 我唔會玩架 !~~~~ :no:
見到個系統咁複雜已經怕怕~~~~ 我唔會玩架 !~~~~
黑色三連敗 發表於 22-2-2010 05:48 PM

已經摸清晒, 唔復雜架啦, 不過呢...
仲係好難玩, 真係行錯一步, 足以致命...

已經玩完12章....
已經摸清晒, 唔復雜架啦, 不過呢...
仲係好難玩, 真係行錯一步, 足以致命...

已經玩完12章....
side3net 發表於 24-2-2010 09:11 PM

12章~~~厲害~~~:@ 咁您點睇隻game呢~~~:58:
12章~~~厲害~~~ 咁您點睇隻game呢~~~
黑色三連敗 發表於 25-2-2010 11:17 AM

呢樣野真係需要寫返個詳細報告...
我一向都好鐘意幫呢D弱勢但又有誠意既作品平返既..哈哈哈...
我一向都好鐘意幫呢D弱勢但又有誠意既作品平返既..哈哈哈...
side3net 發表於 26-2-2010 02:06 PM

哈哈~~~咁我等報告囉 :35:
side3net 發表於 26-2-2010 02:06 PM

我要到4月先有得玩

雖然實買, 但等睇你寫野:71: