Toysdaily 玩具日報

[分享討論] HT 製 作 木 村 拓 哉 可 能 性 大 大 提 高 ??

應該係因為poster需要,第一場戲盡跟原作設定je
之後如你所講,都係變返最基本既木村髮形
佢咁貪靚, ...
K66 發表於 8-2-2010 03:07 PM

睇睇吓POSTER個髮型...其實似夏羅古多D~~:DD

RE: HT 製 作 木 村 拓 哉 可 能 性 大 大 提 高 ??

應該係因為poster需要,第一場戲盡跟原作設定je
之後如你所講,都係變返最基本既木村髮形
佢咁貪靚, ...
K66 發表於 8-2-2010 03:07 PM

噤真係如果下次叫佢拍真人版鬼太郎,噤真係唔 keep 著單眼都唔得啦 !!!:34:
一定有支持者
出GATSBY廣告裡面既造形重好﹐大家在玩figure時能一面聽番廣告歌﹐
一面梳頭同噴除臭劑添。:34:

I can give you GATSBY~ GATSBY~~ GATSBY~~:35:
好想佢出木村呀~~~
我敢99%肯定咁話你聽,絕無可能
木村從影以來,唔好話批肖像權出去做玩具
我話你聽,香港電影公司就算買到 ...
K66 發表於 8-2-2010 02:48 PM

You are correct!!

其實我知道必須 三方 (木村, 經理人公司, 電影公司)  同意方可成事 :42:

但夢想一下無壞.....:56:
:35: 木村....我等你...
我都係鐘意久利生多d:77:
我都係鐘意久利生多d
龍珠迷 發表於 10-2-2010 02:07

件橙色外套最經典
:34:講到經典當然係GATSBY 廣告入面個木村

http://www.youtube.com/watch?v=Qqgi7tXozb8&feature=related
講到經典當然係GATSBY 廣告入面個木村
大舊金 發表於 10-2-2010 02:31 AM

:35::46:
如果H家出品這款FIGRUE甘就正了!!

不如出Masked RenAider 戀騎啦!
(RenAIder即係日文戀愛der)
不如出Masked RenAider 戀騎啦!
(RenAIder即係日文戀愛der)
K66 發表於 10-2-2010 04:22 PM

我記得佢仲扮過惡攪七星俠∼∼∼ :66:
出木村我覺得係遲早既事,呢個世界無野係無可能既!當初都無念過香港Figure可去到這田地:52: