Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 近日開心一入 (9 Oct 10 updated)

:36: 今次整體ok

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
Hottoys Clash of Titians

:80: 頭雕同官圖有D出入, 無左D血色

Medicom Bearbrick Series 20, 散入幾隻

龍珠DG Part 2:67: 漲價不少

本帖子中包含更多資源

x
Hottoys Michael Jackson

:36: 之前無訂, 現貨入

One Piece 新盒蛋

Revoltech Gloomy Bear

Revoltech 特撮

本帖子中包含更多資源

x
:shiny::shiny:
Hottoys Ironman 2 Black Widow

本帖子中包含更多資源

x
Hottoys Ironman 2 Whiplash

Monster Hunter 超造型魂 Part 5

One Piece Megahouse 船盒蛋

本帖子中包含更多資源

x
:67: Naruto最新盒蛋, 不知不覺已出到第三part:43: Naruto嘅玩具實在太少, 再出多D啦

:80: :55: One Piece Super Ship Collection, 反而One Piece嘅野出得太多, 一個月就有兩套船嘅盒蛋

:help: 好多舖已經無大全套, 好彩入到

聖衣神話金牛座, 再版低價一入

Amor Plus Tekkaman Evil,  之前訂左, 終於有時間攞:68: 好貴

本帖子中包含更多資源

x
many cool stuff!
Naruto嘅玩具實在太少, 再出多D啦!Agree. :73:
:44: Enterbay 聶風,訂了超過一年後終於出貨,頭雕修改後仍然未能令人滿意:67: 個人認為暫時依隻出得最差

Enterbay 葉問,現貨入,頭雕可以接受,但眼神上色較差,令人覺得無神:? 為何不用可動眼珠

本帖子中包含更多資源

x
:44: 最近上唔到TD, 連玩具都買少左

Square Enix Chrono Trigger Formation Arts:67: 隻game都十幾廿年前, 估唔到會有野出:help: :$ :79: 咁可唔可以順便出埋Romancing Saga呀, 我覺得仲好玩過FF

BM Bearbrick 200% 黃金十二宮編:54: 想入好耐, 最近終於忍唔到手:67: 真係非常之重手

本帖子中包含更多資源

x

Figma Black Rock:67: 第一隻figma, 唔係好識佢都覺得好靚:35: figma d關節位做得好過revoltech

Jojo mini big head Part 3:63: Part 2 我仲未入

聖衣神話 白羊座 再版一入

Hottoys T1000 連 body, 今日終於有時間攞:67:

龍珠超鬥傳 Fighter Collection 盒蛋

One Piece Logbox The Under Water Prison Impeldown, 新出大蛋系列, OP新野真係多:54:

One Piece Chopper Robo 盒蛋, 又係OP:80:

:80: :55: 點解成日死圖
:71: :71: 入得好~
3A WWRp Armstrong 8 pack

:36: 這個星期收到的龐然巨物, 等了好幾個月

:67: 舊化和上色很出色, 雖然差不多沒有什麼可動性