Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 影武者

[吹水專區] 過年關...........買玩具要暫停了.........

辦法總比困難多..........
無錢嘅時侯....我成日去玩具鋪睇完當買咗架喇...............
樓主 ...
貨車仔 發表於 7-2-2010 20:16

無錯...我是屯門之友會員...

我無多餘錢時都愛去玩具店逛逛,上下TD......

不出旺角逛玩具店時.................置樂就是我頂癮之地
我仲慘過你啦!
我停買左玩具差唔多成年
因為要儲錢結婚
toysfans2000 發表於 7-2-2010 20:29

恭喜...但兩者可否並存?
E+儲錢,一年只買1~2套LEGO同每月200~300蚊扭蛋,甚他都迫住要慳...
K動戰士渣古 發表於 7-2-2010 20:51

..........我自己爛玩.........慳也慳不了....:80:
年關難過,年年過.:42:
恭喜...但兩者可否並存?
影武者 發表於 7-2-2010 09:43 PM

我就係成功嘅例子......!!!
我本來係鐵人兄弟之後都5-7年冇買玩具,但近年jojo令我大出血:70:
E+儲錢,一年只買1~2套LEGO同每月200~300蚊扭蛋,甚他都迫住要慳...
K動戰士渣古 發表於 7-2-2010 20:51

:what:200~~~~300蚊扭旦唔小架喇
我本來係鐵人兄弟之後都5-7年冇買玩具,但近年jojo令我大出血
替身使者 發表於 7-2-2010 23:49

其實近年的玩具真係越出越靚...造工技術好...上色技術好...真的令好多人重回玩具懷抱...
都大半年無買過玩具給自己了,錢都花在兩個子女的玩具上.........{:2_123:}
都大半年無買過玩具給自己了,錢都花在兩個子女的玩具上.........
dee88 發表於 8-2-2010 22:30

大大的頭像 17號好正呀...

做了父母,d 錢都是花在子女身上...努力呀:61:
慳得1文得1文
大舊金 發表於 7-2-2010 01:47 PM

三隻舊一:38:

PS 二手都要幾舊...金兄有真米