Toysdaily 玩具日報

查看: 5951|回復: 18

[其他] 一 個 從 未 發 行 的 產 品 : 龐 青 雲

我也是第一次看到它 :50:
呢個知道好耐啦,唔係咁out呀!好似話當年HT出投名狀時因為肖像權問題所以擱置左,辦都做左認真可惜!(EB出李連杰演既霍元甲)
呢個知道好耐啦,唔係咁out呀!好似話當年HT出投名狀時因為肖像權問題所以擱置左,辦都做左認真可惜!(EB出李連 ...
vanhelsing 發表於 6-2-2010 02:18 PM

但我從來沒有見過這個辦....:31:
但我從來沒有見過這個辦....
Gretzky99 發表於 6-2-2010 02:25 PM

這裡有講,三缺一真可惜,只好講句"生不逢時"
http://forums.perak.org/cn/simple/t75255.html
這裡有講,三缺一真可惜,只好講句"生不逢時"
vanhelsing 發表於 6-2-2010 02:33 PM

就系因為這個原因我好憎EB﹐無端端出麼野霍元甲窩﹖阻著賽。:53:
出霍元甲又吾出日本仔中村獅童﹐算咩窝?!浪費D版權同肖像權, 搞到HT龐青雲出吾到街﹐成為大家心中的最大遺憾。

EB既話專心出D小龍ar﹐Mr Bean ar﹐龍豬同瘋暈就好lor.  系專中意搞賣D古靈精怪博出位﹐出貨慢慢令人討厭。
:p
就系因為這個原因我好憎EB﹐無端端出麼野霍元甲窩﹖阻著賽。
出霍元甲又吾出日本仔中村獅童﹐算咩 ...
yam@Hup 發表於 6-2-2010 15:31

EB係唔夠好,但呢單野,完全唔明點解係佢錯囉
HT咁巴閉可以擔先過對方買李連杰版權呀
做生意係咁架啦,一單還一單,唔需要乜都搵黎鬧
三兄弟不能一起...............實在可惜:79:
Hot toys后来这个版也算都没完全浪费,不是出埋金城武的limited edition啦。聪明哦。
EB係唔夠好,但呢單野,完全唔明點解係佢錯囉
HT咁巴閉可以擔先過對方買李連杰版權呀
做生意係咁架啦 ...
K66 發表於 6-2-2010 03:48 PM

版權是How2work 的, HT係同H2W 合作做,
不過HT都喺教父嗰次都過番佢一棟
版權是How2work 的, HT係同H2W 合作做,
不過HT都喺教父嗰次都過番佢一棟
joo200456789 發表於 6-2-2010 11:35 PM

唔明點解 :?
唔明點解
Gretzky99 發表於 7-2-2010 00:21

呢套作品太大啦,H2W有版權都冇本錢做咁多貨
最後係3間公司合作形式合作做
呢套作品太大啦,H2W有版權都冇本錢做咁多貨
最後係3間公司合作形式合作做
K66 發表於 7-2-2010 01:11 AM

明白,  明白,  thank you!!

那我們會看到 Godfather Micheal 嗎?:67:
明白,  明白,  thank you!!

那我們會看到 Godfather Micheal 嗎?
Gretzky99 發表於 7-2-2010 01:48

唔係好明你問乜喎
唔係好明你問乜喎
K66 發表於 7-2-2010 01:52 AM

Godfather 版權包括 Micheal 嗎?
Godfather 版權包括 Micheal 嗎?
Gretzky99 發表於 7-2-2010 01:55

啊,你指Al Pacino個角色Michael
sorry我真係唔清楚wor

不過個人估計,呢個角色好似唔會及得上肥教父咁多fans想買
如果畀錢做Al Pacino公仔,不如做Scar Face啦,仲classic