Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 「TAMASHII Feature's vol.1」速報... Robot魂 & SHF新商品!! (36pics)

very poison.......
其實想問, Robot魂MS, 有冇比例架
Thank for sharing. Very good.
好似無比例、全部大約12cm高

其實想問, Robot魂MS, 有冇比例架
fagundammk3 發表於 6-2-2010 11:57 PM
SH Figuarts特集誌上通販限定S.H. Figuarts Masked Rider W Joker Joker & W Cyclonic Cyclonic?

Cyclone Cyclone/Joker Joker 我係MOEYO張圖睇話係東TOEI HERO NET 誌上限定 孖裝
So wanna get GM Sniper II!!
好想要Decade同W車呀~~~ 唔該唔好限定呀~~~
:71::71:
好想要Decade同W車呀~~~ 唔該唔好限定呀~~~
Devil_Fudou 發表於 8/2/2010 03:07 PM

x2 :34:
Cyclone Cyclone/Joker Joker 我係MOEYO張圖睇話係東TOEI HERO NET 誌上限定 孖裝
insomniac 發表於 7-2-2010 01:06 PM

個人覺得呢兩個form都唔靚...
黑色唔知係唔係因為睇慣左兩邊唔同色, 所以覺得怪
雙綠就真係唔靚...成個怪人咁
睇翻cj關節好像仲係無上色:(
如果MS個D唔係Robot魂,而係MIA的話,就必掃矣....!!:53:
好多正野~~~~
留定$$$