Toysdaily 玩具日報

查看: 4338|回復: 17

[分享討論] 今朝單新聞[港女掌摑的男交通警]....真係笑爆晒咀!!!

[港女掌摑的男交通警][港女掌摑的男交通警]

http://www.youtube.com/watch?v=ontRgrb4wNU

今朝收工同班同事o係茶餐廳食早餐,咁o岩睇到呢單新聞[港女掌摑的男交通警]事件,尤其是當個男交通警俾件港女掌摑完之後既表情,佢就扮到好似細路仔比阿媽打咁既[冤屈樣].................哈哈哈哈哈!笑到我地全部人早餐都食唔落,幾乎笑到碌晒落地!

不過又唔怪得個男交通警,做戲要做全套唔係點交差喎!咁樣先至可以鎖起件港女上警車唔比佢再玩落去!

中午無線[新聞報導]先至起清件港女個底,原來佢係"包至金"大法官個姪女,唔怪得咁有持無恐;目中無人啦!

抵罰佢坐幾年花廳就o岩啦..............................呵呵呵呵呵!!!

:66:

終審法官包致金侄女凌晨在跑馬地撞車,拒絕接受酒精測試 ,並掌摑一名警員,最後被警方鎖上手銬拘捕。

Amina Mariam Bokhary(34歲)凌晨駕駛私家車,沿司徒拔道上斜,與一輛旅遊巴迎頭相撞,車頭損毀嚴重。救護人員到場後,將她送上擔架,但她拒絕送院,想自行離開。

警方到場後,多次要求為她進行酒精測試,但均遭她拒絕,更與警方爭論。她突欲離開時,遭一名男警員阻止,她出手掌摑該名警員,令警員失去平衡。警員最後為她戴上手銬,送往警署調查。她其後獲准保釋候查,2月尾向警署報到。

Amina Mariam Bokhary曾於2008年7月酒後乘坐的士,欲以信用卡付十多元的車資,被的士司機拒絕,即以信用卡投擲和腳踢司機,其後又向到場調查的女警動粗,她當時承認普通襲擊罪和襲警罪,被判240小時社會服務令 ,以及賠償的士司機1000元。

原來係第二次襲警喇...
今晚警方又會唔會忽然"收到風"派十幾人去佢屋企睇吓有冇非法入境者呢?
抵罰佢坐幾年花廳就o岩啦..............................
G-man 發表於 27-1-2010 01:47 PM

啱...唔代表有可能發生 ~~
條女衰第2次襲警罪,晤知D所謂大法官點判呢@@
個警察比人打一巴就坐左係地仲要坐白車走:(
等佢以為自己阿叔係大法官就大晒,拉佢就啱喇~
哈哈哈 ~~~ 笑爆 !!!
洗定八月十五啦:43:

回復 9# hehemimi

我又覺得呢位交通警哥哥佢好戲過[柴九]哥喎!

我估計今年無線電視節目最佳男演員(影帝)非佢莫屬!!!   

交通警哥哥>>>我投你神聖既一票!!!

個交通係咪詹瑞文上身:34:
一定冇事 ....
晤知係晤係飲醉酒所以撞車兼打人?...........:blame:
無論點判都好, 我估都係唔洗入去坐:77:
無論點判都好, 我估都係唔洗入去坐
00_GUNDAM 發表於 28-1-2010 03:01 PM

朝廷有人好關照,教晒點各(d罪最輕....點會坐監~:76: