Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My little Popy collection

combattler 師兄支持你的收藏,繼續越買越多
combattler 師兄支持你的收藏,繼續越買越多
tolete 發表於 23-6-2014 11:26 PM

Thx, bro. Tolete...................:64:
5th pick of June
CombattraV 發表於 26-6-2014 11:16 PM

V師兄,勁喎甘快趣入!:shiny::love:
:x:x:x支持你个快!
CombattraV 發表於 26-6-2014 11:16 PM

果然係合金達人呀v兄..................:71:
V師兄,勁喎甘快趣入!
tolete 發表於 27-6-2014 12:03 AM

No la, 鬼叫自己先前忍唔住訂鬼咗咩, 唉................呢隻插硬, 未買嘅兄弟一個字,"等".......................:!

支持你个快!
tower 發表於 27-6-2014 02:44 AM

多謝, Tower兄.................:64:

果然係合金達人呀v兄..................
ray文 發表於 27-6-2014 03:27 PM

我係TD一定唔算合金達人啦, 大把師兄啲合金多過同旱有過我:( , 返而Ray文兄你就真係神話達人就真.................:71:
No la, 鬼叫自己先前忍唔住訂鬼咗咩, 唉................呢隻插硬, 未買嘅兄弟一個字,"等".. ...
CombattraV 發表於 27-6-2014 10:51 PM

過獎喇v兄, 我只是普通玩家咋...............我昨日都入左G7喇............:)
過獎喇v兄, 我只是普通玩家咋...............我昨日都入左G7喇............
ray文 發表於 28-6-2014 12:39 PM

:71:............................呢隻好嘢嚟........can't wait to watch your nice photos and details report.............:73:

6th pick of June.........

回復 1150# CombattraV

好難得嘅全新品,個頭完全無氧化退色,陳年極品, 正!:71:
回復  CombattraV

好難得嘅全新品,個頭完全無氧化退色,陳年極品, 正!
三木白花子 發表於 28-6-2014 07:35 PM

多謝三木兄支持............................:64:
............................呢隻好嘢嚟........can't wait to watch your nice photos ...
CombattraV 發表於 28-6-2014 02:13 PM

昨晚玩完真係幾正, 比想像中大隻, 又多變, 多武器.............:71:
v兄又入到傳說巨神...............:Q
昨晚玩完真係幾正, 比想像中大隻, 又多變, 多武器.............
v兄又入到傳說巨神.............. ...
ray文 發表於 30-6-2014 11:12 AM

Yea, 見到TD其他兄弟嘅靚相真係好正.................:71:
係呀, 隻傳說巨神早幾個月落咗訂但到今個月先有彈药找埋條尾數攞佢返屋企喳:73:
Final pick of June............