Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 河蟹啊~河蟹...草泥馬!草泥馬!

近日天氣時寒時熱, 又臨近某大日子, 至令一眾河蟹橫行啊~!
我喜愛既仙俠小說, 比河蟹食晒D字...如: "功", "法", "大法", "奶", "穴", "庭", "八九"...
以往河蟹們食完總會留下足跡,  *隨處可見, 見之總會自我補完, 總好過無...
家下D蟹識輕功, 食字不留痕! 舉例:
"好,他的玄已經被廢,日后他再也和你們道門沒有任何關系。哼哼,老龜我傳授他我玄龜一族的‘龜藏天機’,照樣可以飛升天**,也不希罕你們這玄。”
係咪睇到暈? 以前無食得咁多, 但最少應該係咁既:
"好,他的玄*已經被廢,日后他再也和你們道門沒有任何關系。哼哼,老龜我傳授他我玄龜一族的‘龜藏天機**’,照樣可以飛升天**,也不希罕你們這**玄*。”
實際真正面貌係點? 如下:
"好,他的玄功已經被廢,日后他再也和你們道門沒有任何關系。哼哼,老龜我傳授他我玄龜一族的‘龜藏天機大法’,照樣可以飛升天庭,也不希罕你們這八九玄功。”

死未....
草泥馬啊~草泥馬!幾時幫我趕走呢班河蟹呀?
頭像被屏蔽
係呀....
對唔住.....我一D都唔明....
頭像被屏蔽
遲早香港都係
回復 5# bad-aries

係近乎任何文字內容....

回復 7# ajc188
若果[草泥馬]趕唔走呢班河蟹既話:79:>>>> >>>>>>>

仲可以叫埋[法克魷];[尾申鯨];[潛烈蟹];[吟稻燕];[菊花蠶],[達飛雞],[吉跋貓]幫手,咁就一定惦.....................呵呵呵呵呵:71: