Toysdaily 玩具日報

查看: 3966|回復: 16

[分享討論] 亂之…做咗friend都唔知

不經不覺,成為TD會員已一年,回顧呢一年,因上TD令小弟失去好多(金錢),亦得到好多(友誼)。當點算過去一年嘅收穫時,竟然發現小弟於不知不覺咁加入咗好笑公司都唔知,唔知有幾多TD嘅brother亦都同小弟一樣,做咗好笑公司嘅friend呢?
回復 1# 七國咁亂

廣告擋住左D字............................................................
:38:
睇唔晒.......{:3_126:}
廣告擋住左D字............................................................X2:66:
好笑公司??? What's that? :?
好笑公司??? What's that?
Douglas.M.Saint 發表於 22-1-2010 12:12 PM

GOOD SMILE?

http://www.goodsmile.info/top/jpn/
我正職係笨大公司 , 兼職係各大玩具公司 ~~~ 呵呵
GOOD SMILE?
K動戰士渣古 發表於 22-1-2010 12:34

:71:
:?點解個個都話廣告擋住d字又或者圖!但我一d樹都無!係咪同個芒有關呢?
點解個個都話廣告擋住d字又或者圖!但我一d樹都無!係咪同個芒有關呢?
大舊金 發表於 23-1-2010 04:59 AM

X 2.  No adv. in my screen at all! :?
點解個個都話廣告擋住d字又或者圖!但我一d樹都無!係咪同個芒有關呢?
大舊金 發表於 23-1-2010 04:59 AM

你用12吋NOTE BOOK就知:70:
你用12吋NOTE BOOK就知
K動戰士渣古 發表於 23-1-2010 14:11

咁就請brother用番desktop再入嚟傾吓:65:
頭像被屏蔽
小弟用14" NOTEBOOK, 19" DESKTOP, 都有同樣問題.
bad-aries 發表於 24-1-2010 07:22 PM

你WINDOW SET既SCREEN色彩解像太細了,19吋先會咁,正常細MON先會係咁~
我用19" 1280x1024一樣有呢個問題