Toysdaily 玩具日報

[詢問] megazone23 問題(含劇情)

頭像被屏蔽
應該唔只2隻~~~~仲有好多其他船~~~可能係megazone24,25,26etc. :36:

每隻船都有部電腦會引導太空船回地球~~~part2有打架~~~BD個衰人同d軍隊有出去迎戰~~~:)

省吾part3係未死左~~~~唔太記得tim :die:
應該唔只2隻~~~~仲有好多其他船~~~可能係megazone24,25,26etc.

每隻船都有部電腦會引導太空船回地球 ...
黑色三連敗 發表於 20-1-2010 12:41 PM

PART 3既故事實在同省吾無咩關係.
我記得好似無講明省吾係主教, 呢個只係觀眾既一個聯想空間.
反而, 我可以好肯定講, 省吾係無死到, 仲有個仔.
理由係幾年前PS3出左隻MEGAZONE23 AVG, 就係PART2故事既延續.
呢個外傳係官方認可既...(其實究竟官方仲存不存在?)
主角係由唯同省吾個仔, 省吾仲會係隻GAME入邊出場.

FANS不妨考慮購買, 因為限定版都幾吸引
除左BLU-RAY既GAME之外
有設定資料集, 又有MZ23 PART II國際版DVD一張.
不過, 畫面係九流既..全部硬照+DC質素畫面..
(你無睇錯, 係DREAMCAST, 唔係PS2..呢隻野連PS2畫面質素都無..)
實在想唔出佢係一隻PS3遊戲....
抱住FANS心態+硬照廣播劇+MZ23正式完結心態去買啦..
PART 3既故事實在同省吾無咩關係.
我記得好似無講明省吾係主教, 呢個只係觀眾既一個聯想空間.
反而,  ...
side3net 發表於 2-2-2010 03:06 PM

原來省吾仲有囝架~~真係唔知tim :(
原來省吾仲有囝架~~真係唔知tim
黑色三連敗 發表於 2-2-2010 05:04 PM

無記錯佢個名好似係叫--高中寬.20歲
係跟亞媽姓既, 講佢自出世都未見過亞爸.
偶然機會下得到一部藍色既格拉度
於是又捲入左事件, 後期仲同亞爸部紅色格拉度相遇
伊芙同BD都有出場.
而由唯果個年代係一個好出名但係已經退左休既酒廊歌手.
同埋, 呢個故事既舞台係不折不扣既--地球2006年.
出場既多數都係舊時人物既後代, 好似中川真二個女--中川真美等.
夢叶舞都有再出場.
值得一提既係, 省吾既CV係久保田雅人.
頭像被屏蔽
無記錯佢個名好似係叫--高中寬.20歲
係跟亞媽姓既, 講佢自出世都未見過亞爸.
偶然機會下得到一部藍色既 ...
side3net 發表於 2-2-2010 08:53 PM

乜省吾咁衰架~~~~連個囝都唔見 :53:
乜省吾咁衰架~~~~連個囝都唔見
黑色三連敗 發表於 4-2-2010 10:19 AM

大半世人都要著草......係咁上下..
大半世人都要著草......係咁上下..
side3net 發表於 4-2-2010 12:32 PM

有道理~~~~:he: