Toysdaily 玩具日報

查看: 14258|回復: 18

[玩具攝影] ★------ROBOT魂---龍神丸------★

MY BLOG:http://hk.myblog.yahoo.com/speedergary2005/article?mid=8664

看不到圖.請right click.按顯示圖片

BAR.jpg 1.JPG 5.JPG 4.JPG 6.JPG 2.JPG 3.JPG 11.JPG 8.JPG 7.JPG 21.JPG 9.JPG 13.JPG 14.JPG 16.JPG 17.JPG 19.JPG 12.JPG 20.JPG
第一張 圖 好有 魂網限定 feel !! kakaa :71:
SORRY VINCE
我有幾張相睇唔到.而且load相相好慢
係咪toydaily.ser.有問題呢
因為試了好幾次都係咁.
nice pic!
似乎比想像中好:handshake:
第一張 圖 好有 魂網限定 feel !! kakaa
Vince 發表於 18-1-2010 12:22 AM

哈哈哈因為盒面有魂llogo...所以落了
頭像被屏蔽
影得好靚~~~~
SORRY VINCE
我有幾張相睇唔到.而且load相相好慢
係咪toydaily.ser.有問題呢
因為試了好幾次都係咁.
聖鬥士星矢 發表於 18-1-2010 12:32 AM

因為 太多 LOADING, 所以會有 間歇性 display 不能 .... 詳情我都要同 programmer 了解一下先, 但 d 個 priority 唔夠 頭像 問題 大 ... 所以我希望可以一步一步黎 ...
支持~~
頭像被屏蔽
Good pictures & Thxs for sharing :71::71:
吸飛雲入去個張~~~正
謝謝支持
吸飛雲入去個張~~~正
黑色三連敗 發表於 18-1-2010 11:46 AM

hmm ... 不過其實有 bug ... 因為未吸 飛雲 入去之時, 龍神號 左右 shoulders 應該未有 龍的 ...
hmm ... 不過其實有 bug ... 因為未吸 飛雲 入去之時, 龍神號 左右 shoulders 應該未有 龍的 ...
Vince 發表於 18-1-2010 02:10 PM

係~~~~?? 真係冇您咁留意tim~~~~~唔知戰神號幾時有呢~~~~期待
好正 !!!