Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Warmblood

[個人收藏] [2009年小弟最感動玩具]...CMS BRAVE 21 (特裝機兵)

唉, 始終咁膠但係又咁貴, 真係令人止步
哇哈哈,又比人邊C 呀
i'm waiting for the artstorm version instead
roundbun 發表於 16-1-2010 12:41

我都係等呢隻, 希望平D啦...:36:
其實這隻不是垃圾, 只因為佢係CM's 作品
這隻"三一" 一出, 貴都只去到$13xx , 這隻都有金屬位的, 都有少少少重手的

ALTER 隻 Linebarrel  係全膠都到HK$千到尾, 又唔會有人媽媽聲.

有時候都唔明個市場需求........現在CM's 是忠於原著又無人欣賞,
來緊第二間廠的所謂"美化"身段又反而好多人讚好.
大佬呀....原全是第二個設定身型.......~~大汗~~

不過現實本是不平等, 不平衡的!

好彩, 高迪安來過平反!!!
呢隻都唔算平, 可動性仲一般添!!
good ar 血兄靚圖無得彈呀~! :52:

三一毛滴 :73:
見d人無黎啦謂都自鞭抽水,我又黎!不過都要鞭得有d質素!!:78:
CMS呢件野,鬆鬆散散,件甲一路玩一路甩,如果唔係由1千跌到180,我真係當佢無出過。

細路時特裝機兵既模型大部份都砌過,亦非當不滿意以前既關節同造型,估唔到20年後既產品,造型同關節都無進步過。有人話重現以前既造型,可能口味有別啦,我係覺得: 唔X係呀?20年後仲要我玩啲咁野?
除硬直外,真係好野哩架!
呢隻都出得幾好呀~ 可惜出唔晒 3 隻~