Toysdaily 玩具日報

查看: 200313|回復: 7

[玩具報告] Robot魂,人人都讚之作,高達OOV設定 - 柒劍高達

OO高達Seven Sword

GN-0000/7S

被同好們毒得太多,於是我09年12尾買左佢回來 !
外型比第一彈oo高達修得更美,關節多左,實左,除了7把劍,更可換為平常型態的oo高達,更可與之前推出的O-RAISER合體,實在有誠意
看看下圖對比下分別 (新版連頭兩邊都改用透明件,又係要讚)

七劍裝備 !!

我不詳細介紹了,只講多少少個人意見
把大劍好玩又好看
小腿兩把短劍都幾型,但這樣掛在小腳唔好睇
腰兩側兩個可變的gn sword個外型我都係唔中意
講完

腰後兩把光劍都唔影啦,反正同之前推出的一樣

與o-raiser的完美結合

再配上大劍

END
我都好愛這支~~~~~~~~~:58:
頭像被屏蔽
型仔啊!:71:
呢隻七劍真的幾好玩,入兩盒更可以雙大劍
00十週年了,唔知Bandai又有咩新搞作呢?:78:
呢隻係大大愛.............
呢隻七劍真係用當年嘅全力去做, 放到依家都仲好掂!
係關節保持力弱啲
luciferdark 發表於 8-12-2017 09:18 AM
呢隻七劍真係用當年嘅全力去做, 放到依家都仲好掂!
係關節保持力弱啲

手首唔夠力渣劍, 成日跌, 另屎忽#住果兩把劍成日跌<~~ 呢個幾乎全部OO產品通病

天線又係成日甩

關節力我覺得不錯, 可能少玩