Toysdaily 玩具日報

查看: 22104|回復: 59

玩具日報討論區有毒?

關閉 [複製鏈接]

我從我的最愛按  就彈左e個網....  係yahoo用連結先入到黎
點會入唔到 ?

右下角明明有 "忽略此警告" :67:
很耐了...但此終未解決到...玩具果然很危險

已知的有害網站!

我之前日日上TD都無事,
但就係頭先隔左一兩個鐘上返就突然變成咁︰

我ignore晒個browser的warning先發到帖 :(
想問問到底出左咩事 ?
我無用卡巴斯基的....
原帖由 left1221 於 1-1-2010 03:17 AM 發表
點會入唔到 ?

右下角明明有 "忽略此警告" :67:

-_- 係bo....  頭先見唔到

但係按e個位我驚有事
所有討論網都 幾會有人放毒,不足為奇 !
之前已有大大貼了廣告程式有毒,不知TD管理員有沒有跟進了,因為廣告沒有變過. . . .
快d 整整佢la.... 好煩...
我都係用 firefox
幾個鍾前都冇事,轉頭就變成咁 :45:

宜家用 IE 先睇到
係Firefox有呢個問題, IE ok, Opera ok, Chrome ok
safari都未見過。
但呢度不嬲都咁毒架啦!:61:
我既firefox都有問題....入唔到TD.....唯有在firefox"Tools">Options>Security...不選取:tell me if the sites i'm visiting is a suspected attack site便可....

用 Firefox, 直頭 block o左 TD, 發生乜事呢~

[報告] 貴版已被FireFox列為惡意網站...

本人今早進入貴版瀏覽時... 所使用的FireFox的安全系統彈出以下警告...

如按下「為什麼封鎖此網站?」... 就會進入以下頁面...

http://safebrowsing.clients.goog ... o=lastpost#lastpost

如按「忽略此警告」... 及「這不是有害網站」後... 就會進入以下網頁...

http://www.stopbadware.org/home/security

請貴版盡快能夠解決以上問題... 當然本人可以把FireFox的封鎖功能關閉來進入貴版... 但如是者本人的電腦就失去安全了...

謝謝...

小櫻上

same here
LOL一早講左啦, 係D廣告位出事, 不過同錢有關就冇人理之麻...