Toysdaily 玩具日報

查看: 2958|回復: 14

溫馨提示 及 怎樣聯絡 CM's 換件?

昨天我在兆X / X萬最底層, 對住扶手電梯個間玩具店個中年女人度買左隻CM's Brave 合金機甲創世紀 Bartley 電單車, 又沒有話開盒驗得, 所以沒驗便拿回家,諗住成間舖頭信得過沒有事, 誰不知一開盒便發覺關節爆裂...當然是今天拿回玩具店嘗試換...我想答案大家都估到...幾隻字..."貨物出門,恕不退換" 同一D廢話, 重好好心叫我揾CM's換件及提我以后唔好買CM's野喎, 質素係禁嫁...
OK, 冇問題, 多謝佢提點...
唯有靠呢度D Brother law! 唔知大家知唔知CM's 是否真的在香港有聯絡及可以換件呢?
以下是Bartley的Pat Pat圖...haahaa

溫馨提示: 以后去呢間買野要小心D驗la... 免得又叫你唔好買第二間玩具廠D野la...kaakaa
以后唔好買CM's野喎, 質素係禁嫁...:45:

佢說了重點
如果可以,我d爛左ge勇者都想攞去換:o
我就千選萬選,選左隻爛左隻宇宙飛龍.............:56:
果個肥婆都好臭串下喎:53: 我下次都唔會幫佢買野:*
原帖由 heishuntam 於 31-12-2009 11:03 PM 發表
以后唔好買CM's野喎, 質素係禁嫁...:45:

佢說了重點

x2 la, don't buy CM next time, not even once
原帖由 dogdog 於 1-1-2010 08:34 AM 發表
果個肥婆都好臭串下喎:53: 我下次都唔會幫佢買野:*

所以提醒大家一下, 我俾左三數百元就當上堂law
岩岩上星期六行小曼果條死肥婆檔口 見到有對情侶係度睇緊買咩盒蛋....個女仔話要a 個男仔話b 好...因為佢地拎起左a睇...之後要b 果陣個死肥婆就出聲啦...話唔買就唔好掂d 貨...買就比錢唔買就走人:50: ........之後果對情侶就走人啦
咁你都提返佢以後唔好賣cms d 野la
原帖由 samsung 於 1-1-2010 04:52 PM 發表
咁你都提返佢以後唔好賣cms d 野la

佢又話CM's D貨係禁... 又見佢重賣緊D CM's 野...可笑可笑...定可恥...kaakaa
原帖由 bayonet_lover 於 31-12-2009 22:26 發表
昨天我在兆X / X萬最底層, 對住扶手電梯個間玩具店個中年女人度買左隻CM's Brave 合金機甲創世紀 Bartley 電單車, 又沒有話開盒驗得, 所以沒驗便拿回家,諗住成間舖頭信得過沒有事, 誰不知一開盒便發覺關節爆裂...當然 ...

Yes, you can find Hongxin CMS Hong Kong, but this was not directly bought from them, so I wonder if you can get repair.
The stock outside is handled by company like Elite in the past.........

You can google search to find their site on Yahoo auction Hong Kong.
呢批跳樓CMS,好似唔係以前個代理返架
係其他水貨商批,而且係劈價野更加好大機會冇得換...
原帖由 K66 於 2-1-2010 06:25 AM 發表
呢批跳樓CMS,好似唔係以前個代理返架
係其他水貨商批,而且係劈價野更加好大機會冇得換...

其實都預左冇得換...當買個教訓及上個堂...but anyway thanks all brothers...及提醒一下大家...
間野可能明知隻野係爛既....

先至唔俾CHECK.....到有人買左......佢緊係唔換啦...
其實睇圖...佢爆位的零件都係哂度....救返都唔難....反正都爛左啦!!建議大大慢慢打散佢之後用AB膠(唔係AA  有隻係用A膠混B膠先用果隻...果隻好勁的)整整佢....整返之後應該唔會有咩大問題的....就住黎玩都仲OK!!