Toysdaily 玩具日報

【聖域廣場】聖鬥士專區-熱血的男孩們,請出post

頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
傻仔!!有時講嘢要積吓口德呀,如果唔係你咒罵唔到我不特止,仲反而咒到自己呀,仲 ...
chiu 發表於 11-5-2010 02:03 AM

乜原來你都知"唔係打橫死就係掂死"既咩?
我都係依照你嗰句嘢作舉例反問咋喎~ 我只係用另外一個比喻, 你就自打咀巴囉........

至於邊個冇口德在先, 我諗大家都有眼見~

哦~ 咁都叫對號入座咩?
我只係覺得唔少人都唔係淨係去一個討論區架啦~ 去B討論區唔一定覺得A討論區唔得架嘛~ 所以好奇問下啫~
不過你又提醒咗我喇~ 如果哩句套落你度就啱用喇~ 如果你真係ok的話, 使鬼喺哩度講人是非咩~
頭像被屏蔽
回復  沙加教皇
如果哩句套落你度就啱用喇~ 如果你真係ok的話, 使鬼喺哩度講人是非 ...
chiu 發表於 11-5-2010 10:56 AM

下? 搞唔搞得掂我自己嗰度同我上唔上嚟有咩關係?
我個邊都有唔少會員係其他論壇嘅壇主啦~ SO WHAT?

反而我要問返你, 既然我嗰係爛壇, 你仲成日上去做乜?
頭像被屏蔽
回復  沙加教皇
咩你有見到我係你個爛膠論壇度發言咩?? 你唔好忘記,你個位 J 子小姐除左小氣之 ...
chiu 發表於 11-5-2010 11:26 AM

如果你真係覺得個別版主處理手法有問題, 點解唔正當地向我申訴, 而要公開咁話我全壇冇言論自由先? (在此之前, 我有冇話過你半句先?)

你冇發言, 只係代表你條氣唔順, 但只要你仲有上嚟, 即係對我嘅認同~
況且你都識講我ban咗你啦~ 乜你仲有發言權咩?

仇人? 有~ 咪就係嗰啲"同行敵國"同佢地啲死硬派囉~ 佢地梗係想我死架~ 但佢地仲死先過我、而我仲有得發展~ 奈何?

奉勸你注意下你嘅言行啦~ 你口口聲聲話人打壓你又話人冇口德, 但你咁嘅態度同語氣再加上啲用詞, 你估人地會唔會同情你吖嗱~ 你咁做好蝕底架~
頭像被屏蔽
回復  沙加教皇
我唸真係無謂係度同你爭論,凡係其他大大,如果有上過你既論壇,到時各位的口 ...
chiu 發表於 11-5-2010 12:20 PM

你識咁諗就最好~
咁同時有去其他討論區嘅TD大大, 唔通又覺得TD唔ok......?_?
沙加教皇 發表於 11-5-2010 01:51 AM
coz u a not normal TD大大.:!
I never seen " toy world " " yan yan " mangement grade or boss will come to td n :blame: here
u a not discuss seiya things at here,
I think U can go back to your side.
anyone talk anythings U need not reply at here.
but I know U will not

but if U still come here
"chiu" must still :blame: :blame: at here with U
why U need to reply him ??
U blacklisted him
he cant write/talk anythings at your side
why U need to come here to talk /discuss to him ??
one reason is U want more td brothers go to your side :78:
put down la .
back to your side,
work back your work
U2 :blame: :blame: here , make we (other td ) unhappy
make U unhappy
make "chiu" unhappy
all "lost "
not win win
never 3 win .
U havent reply " chiu "
we also not reply him
he will stop to talk about this
he can choose to talk back normal seiya things or not come to td .
brothers :
put down la
thx :o
:73:
coz u a not normal TD大大.
I never seen " toy world " " yan yan " mangement grade or boss will co ...
S20081997 發表於 11-5-2010 07:46 PM

我俾人喺哩度抹黑, 自然就要喺哩度澄清架啦~

你話我唔需要re chiu, 同樣你都唔需要re我啦~ 咁你又re我做乜?
同埋我同chiu早就告一段落啦~ 你而家先咁re, 就係你有問題架喇.........

你唔鍾意我唔係講星矢而喺度同人理論, 但你又無啦啦整多個post要我re你, 唔好話我可以唔re你呀~ 你唔出聲我咪唔使re你囉~ 就係咁簡單~

真係唔鍾意人地咁嘅, 就大家都唔好做~ 如果你re返我, 到時我又會話返你"u a not discuss seiya things at here"架喇~

算啦~ 嘅然雙方都已經停咗咯, 就毋謂再提喇~ 如果你仲喺度同我講, 一來我都唔想搞到成日同人嘈咁、二來咁樣你同我又咩分別呢? (咁你都冇資格話人啦)
chiu, 我在糖街16樓見到終極星矢TV版,好似$35X
chiu, 我在糖街16樓見到終極星矢TV版,好似$35X
mushroom 發表於 25-9-2010 10:53 AM
he must say :
he want normal price
not 35x
$ 250 he must ok
BTW I sell my one @ $400 few months B4
he must say :
he want normal price
not 35x
$ 250 he must ok
BTW I sell my one @ $400 few mont ...
S20081997 發表於 25-9-2010 12:43 PM

可能你賣左俾佢le...

我反而覺得佢唔想要二手.......不過我唔肯定350係二手....

估唔到俾我講中,星矢無再版。