Toysdaily 玩具日報

【聖域廣場】聖鬥士專區-熱血的男孩們,請出post

原帖由 沙加教皇 於 15-12-2007 01:27 AM 發表

哈哈........留低唔到mushroom大人, 真係失敗...........:26:

咦? 聖域教皇係邊位? 個list唔見有.........

本來想補上天秤座空缺, 但如果十二黄金全部係"長老級"嘅話, 就唔好喇..............而 ...

我懶得記password.....同埋那時玩聖域論壇(可惜冇左)同Todsdaily已經好夠....不過呢度都見到Trevor兄的。

黃金不是全部係長老級啦....有很多人由頭到尾自創星座....

教皇咪就係....................雙子座...:73:
原帖由 mushroom 於 15-12-2007 08:55 AM 發表
我懶得記password.....同埋那時玩聖域論壇(可惜冇左)同Todsdaily已經好夠....不過呢度都見到Trevor兄的。

黃金不是全部係長老級啦....有很多人由頭到尾自創星座....

教皇咪就係....................雙子座 ...

下? password....其實個個論壇都要記架啦~ (你喺唔同論壇用唔同pw架?)
就算真係唔記得pw, 搵我幫你set返就得~ 根本完全唔成問題~

又唔使可惜嘅~ 嗰度冇咗, 轉過嚟我度咪得囉~
反正之前嗰度都已經有唔少人轉咗會嚟我度啦~
至少喺我度出post, 唔會有冇人回應嘅情況出現~

既然你而家少咗個地方去, 咁咪有空間上嚟我度囉~ XD
反正聖域同我地嗰個圈子都係差唔多嗰啲人~

Trevor兄之前都有上去競技場架, 不過只係做 cd rom........(睇下我幾失敗....XD)
而佢最後嗰次上去, 咁啱我一上去佢就下線、以後都冇見過佢上去........唔知係巧合吖~ 定係佢一見到我就即閃喇~
如果係後者, 我就真係失敗中嘅失敗喇........(莫非我有咩得罪咗佢而不自知?)

嗱~ 我唔係話要勉強你上去嘅, 只不過想話你知你擔心嘅理由根本唔成問題咁解啫~
如果你有興趣的話, 好歡迎你隨時上去~ 大家互相交流下都好嘛~

呵呵~  原來教皇就係雙子座~ (果然跟足劇情 XD)
咁睇下點啦~ 如果天秤座唔得嘅話我揀過第二個~

原帖由 沙加教皇 於 15-12-2007 11:51 AM 發表

下? password....其實個個論壇都要記架啦~ (你唔同論壇用唔同pw架?)
就算真係唔記得pw, 搵我幫你set返就得~ 根本完全唔成問題~

又唔使可惜~度冇咗, 轉過我度咪得囉~
...

其實那時我full time進修,所以得閒一點...現在要返工就連TD都冇時間上。我其實都冇追聖域post.....

Treveor兄應該好忙...

你亦是一個很好的壇主:71:

不過我都好少討論星矢的劇情,反而我想知你那邊有冇人講PS2星矢冥王篇的攻略?
原帖由 mushroom 於 17-12-2007 01:06 AM 發表

其實那時我full time進修,所以得閒一點...現在要返工就連TD都冇時間上。我其實都冇追聖域post.....

Treveor兄應該好忙...

你亦是一個很好的壇主:71:

不過我都好少討論星矢的劇情,反而我想知你那邊有 ...

唔係呀~ 我反而覺得你家陣得閒啲啵~
能夠full time進修係一種幸福嚟~

我呀.......都唔算係咩好壇主喇....... 唔係嘅話就唔會連第二個壇啲版主都睇唔過眼走上去指手劃腳啦~ XD

PS2冥王十二宮呀? 咁熱門嘅話題點會冇呀~

好少討論星矢劇情? 都唔係吖~ 嗰陣你同我"千日戰"架喎~ XD

原帖由 沙加教皇 於 17-12-2007 02:02 AM 發表

唔係呀~ 我反而覺得你家陣得閒~
能夠full time進修係一種幸福~

我呀.......都唔算係咩好壇主喇....... 唔係話就唔會連第二個壇版主都睇唔過眼走上去指手劃腳啦~ XD

PS2冥 ...

你覺得自己不是好壇主?:50:
咁你認為自己有甚麼做得不好?:(
原帖由 mushroom 於 18-12-2007 12:21 AM 發表

你覺得自己不是好壇主?:50:
咁你認為自己有甚麼做得不好?:(

哈哈~ 唔知呀~ 不過喺某啲人心目中, 可能係要對佢哋嘅意見言聽計從嘅先算係一個好壇主呱~
不過我只會行自己認為啱嘅路就算~ (睇下幾唔得人心........XD)

原帖由 沙加教皇 於 18-12-2007 01:04 AM 發表

哈哈~ 唔知呀~ 不過喺某啲人心目中, 可能係要對佢哋嘅意見言聽計從嘅先算係一個好壇主呱~
不過我只會行自己認為啱嘅路就算~ (睇下幾唔得人心........XD)

我上過去找星矢game的資料,不過我是遊客,所以看不到當中的内容:79:
打聲招呼先:78: ,大家好:64:
原帖由 mushroom 於 24-12-2007 12:15 PM 發表

我上過去找星矢game的資料,不過我是遊客,所以看不到當中的内容:79:

所以咪要去註冊囉~ :^
原帖由 沙加教皇 於 25-12-2007 03:00 PM 發表

所以咪要去註冊囉~ :^

唔睇版點註册....
原帖由 mushroom 於 25-12-2007 03:44 PM 發表
唔睇版點註册....

下? 唔明你講咩.......:49:
原帖由 沙加教皇 於 25-12-2007 05:55 PM 發表

下? 唔明你講咩.......:49:

唔睇清內容(即睇下大家講乜)....點決定一唔一齊傾...
原帖由 mushroom 於 25-12-2007 06:13 PM 發表
唔睇清內容(即睇下大家講乜)....點決定一唔一齊傾...

論壇本身設定咗所有post都要係會員先睇到, 如果你真係有興趣嘅可以先申請咗入去慢慢睇、想唔想一齊傾到時先再決定~ 咁你唔係會員嘅話就冇辦法架喇~
其實你去開嘅論壇都係咁架啦~ 咁你之前有冇叫佢地畀版你睇咗先再加入?

一個討論, 如果大家有咩不足之處、你可以補充, 如果你有嘢想請教的話, 也可以出post問........諸如此類~
所以若真係有心交流嘅話, 點都會找到話題, 照計就冇咩需話要睇清咩內容.......(查實有咩内容你要睇清楚?)
如果真係想要睇清內容嘅話, 加入咗咪睇到囉~ XD

其實之所以設定會員先有權限睇post, 係想盡量使大家有交流、唔係睇完溜咗去就算........(始終討論區係需要大家互動)
雖然申請咗做會員都唔一定會發言(我亦唔會介意), 但肯花一分鐘時間去申請加入, 至少都表示咗最基本嘅誠意~

都係嗰句啦~ 你有興趣加入的話, 歡迎你~ 你唔想的話, 唔會勉強你~

原帖由 沙加教皇 於 26-12-2007 02:25 PM 發表

論壇本身設定咗所有post都要係會員先睇到, 如果你真係有興趣可以先申請入去慢慢睇、想唔想一齊傾到時先再決定~ 咁你唔係會員話就冇辦法架喇~
其實你去開論壇都係咁架啦~ 咁 ...

我想找PS2星矢攻略.....所以我想睇下有冇先....
原帖由 mushroom 於 26-12-2007 06:06 PM 發表
我想找PS2星矢攻略.....所以我想睇下有冇先....

下? 隻game有咩攻略可言?
不過角色取得法、星矢休日、角色使用技巧都有講嘅~
如果你想睇下有冇你想要嘅攻略, 咪自己入去睇下囉~