Toysdaily 玩具日報

查看: 8811|回復: 23

真係無人買 ??? Hot Toys Mars Attacks Martian Soldier - 美女與火星人 !!!

一出即訂, 唔使講, HT 用心演譯, 頭蓋超薄, 靚但大力D都恐怕會爆, 要小心 !!!

:65::77:
0.0000000001% 既興趣都無。:45:
所以 market 真係唔同, .........  正如我對佢d Bio Hazard series 都係 0.0000000001% 無興趣 ........ HT 就抵讚, 唔止淨上大片, 連曰本本土movie, 冷門movie 都出, :71:
講真, 呢套野又唔係新而且從來唔係大熱, 只係有點特別, 無人買好正常~
頭像被屏蔽
HT 死 貨 第 一 位 !!! :DD

Planet of Apes, Watchmen, Two faces, Appleseed Tereus  可以安息.......:!
原帖由 RRAAYY 於 27-12-2009 07:08 PM 發表
所以 market 真係唔同, .........  正如我對佢d Bio Hazard series 都係 0.0000000001% 無興趣 ........ HT 就抵讚, 唔止淨上大片, 連曰本本土movie, 冷門movie 都出, :71:

我support 你!! 我買咗"大使" 不過未攞. 攞咗我會post出嚟. 其實Mars Attacks 幾好睇, 有好多老一輩明星做. 最緊要係我喜歡的導演" Tim Burton" !!

回覆 1# 的文章

極有興趣!  
我要 Ambassador
據聞呢隻係因為HT老西鍾意套戲先出,但相信銷情會相當慘淡
我十卜,我買晒2隻,,幾好呀唔錯呀~~~好過BH,1隻BODY出2套衫啦~~
原帖由 gilbertcct 於 28-12-2009 01:18 AM 發表
據聞呢隻係因為HT老西鍾意套戲先出,但相信銷情會相當慘淡

佢一句鍾意真係大晒.:!
原帖由 e_v_i_a_n_s 於 28-12-2009 03:36 AM 發表 佢一句鍾意真係大晒.:!

Howard 蝕 得 起 有 余...... :34:

但唔中!但我支持佢出冷門野!:36: 可能下次中我!:65:
原帖由 Gretzky99 於 28-12-2009 12:21 AM 發表
HT 死 貨 第 一 位 !!! :DD

Planet of Apes, Watchmen, Two faces, Appleseed Tereus  可以安息.......:!

do you know watchmen price  ....fire to $1380   already now.  全部都被人bid 了, 我個friend 用$1300  先買到, 新出已經勁炒, 我從未見過

頭像被屏蔽