Toysdaily 玩具日報

查看: 14975|回復: 15

日本朋友帶黎既解毒靈藥~~舒服晒~~

日本朋友今年黎香港過聖誕~
作為東道主當然要好好招待~
好人屎既朋友都禮尚往來~帶黎一堆禮物~
:43:

極魂555系列~~唔洗多介紹~

響香港搵唔到鋪頭返既孫策~

戲玉黎喇~~個個訂左秋山澪~又點可以少左佢呢~~

Azone~1/6 平沢唯
呢隻真係遲d訂都無~宜家等埋2月黎既秋山澪就可以開show喇:43:

Azone第一隻公仔入盒竟然有姿勢~唔係篤直~驚喜~讚~:71:

有埋弦線既吉他:71:

面尚個人覺得係甘多product最似既一個~~同秋山一樣

因為未得閒開盒~聽日要攜朋友去玩~等聖誕假啦~宜家貼住官圖先~~:73:

謝謝觀賞:64:
Very good Japanese friends!! Good for you!!:71:

佢真係你好好的朋友
全都係我d怨念物:53:
原帖由 一文字 於 23-12-2009 12:46 AM 發表

佢真係你好好的朋友
全都係我d怨念物:53:

係呀~全部正常日圓價入手~我朋友都問我香港唔係都有咩~
聽日會請呢位朋友周圍去玩多謝佢:36:
最想大大策嗰件又唔策∼:79:仲要包多層∼:49:
原帖由 MSW55 於 23-12-2009 01:03 AM 發表
最想大大策嗰件又唔策∼:79:仲要包多層∼:49:

呢隻拆出黎post會入黑洞:(
Brother 隻yui 都好D , 似有姿勢 ~~~
我隻yui 雙腳屈膝差不多坐係度咁...
Azone 是轉左packing or ? 我都係第一次玩azoner 既25cm body系列 ~~~
之前買果D 都唔係咁 ~~~
:71: :71:
原帖由 密斯威爾 於 23-12-2009 12:28 AM 發表
響香港搵唔到鋪頭返既孫策~

呢隻香港有番過
不過得好少鋪有
原帖由 Lucifer 於 23-12-2009 08:11 AM 發表
Brother 隻yui 都好D , 似有姿勢 ~~~
我隻yui 雙腳屈膝差不多坐係度咁...
Azone 是轉左packing or ? 我都係第一次玩azoner 既25cm body系列 ~~~
之前買果D 都唔係咁 ~~~

azone以前所有公仔都好似芭比甘企直既~
我玩左幾年都係第一見甘樣:71:
師兄有無訂埋秋山澪呢:58:
唉~~又移區~~再係甘只會令我越黎越減少分享既意欲:38:
越黎越覺得版主有雙重標準~~
有時見d高階級既師兄post d IIB figure都無事~~~
我地呢d低級post d 少布d就即入黑洞:38:
唉~心淡~:78:
(以上純粹個人意見)
原帖由 密斯威爾 於 23-12-2009 03:28 PM 發表

azone以前所有公仔都好似芭比甘企直既~
我玩左幾年都係第一見甘樣:71:
師兄有無訂埋秋山澪呢:58:

差D找唔返brother 個post ~~~:30:

我就係買左咁多款都唔係咁,第一眼見到差D 以為俾人玩過 ~~~
唔知隻Nagi 會唔會係咁呢? ~~~
Mio 訂左lu ,K on 我只打算儲12' la ~~~
因同brother 諗法一樣,覺得係甘多product azone 出得最似 ~~~
肥肥地,臉圓圓的 ~~~
只係諗緊律點出法,套鼓點算? ~~~
原帖由 Lucifer 於 23-12-2009 11:58 PM 發表

差D找唔返brother 個post ~~~:30:

我就係買左咁多款都唔係咁,第一眼見到差D 以為俾人玩過 ~~~
唔知隻Nagi 會唔會係咁呢? ~~~
Mio 訂左lu ,K on 我只打算儲12' la ~~~
因同brother 諗法一樣,覺得係甘多pro ...

暫昤未有消息會出佢地喎~~不過如果出我都未必入~~
始終最愛都只係唯同澪:shy:
原帖由 密斯威爾 於 24-12-2009 02:27 AM 發表

暫昤未有消息會出佢地喎~~不過如果出我都未必入~~
始終最愛都只係唯同澪:shy:

已經供佈左lu ~~~
日期就不太可能la ~~~
但只有圖only , 也不能太肯定 la ~~~
頭像被屏蔽