Toysdaily 玩具日報

查看: 5042|回復: 13

今日入到極魂555 AUTO VAJIN

:78:康怡有間Toy shop,e期做85折,今日lunch返貨,折實兩魚仲找返十幾個大餅.
now no such price.....my brother told me that the price at that shop up to 2 fish + 8 crabs.......
咁我同你都算好彩.

回覆 3# 的文章

提下想買既人
間野夜晚加返價
唔好比個post誤導
原帖由 出血一入 於 22-12-2009 12:06 AM 發表
提下想買既人
間野夜晚加返價
唔好比個post誤導

I have already metioned this in my post. So he did not misleading others.
D舖見上兩隻555極魂咁受歡迎
架電單車應該會入多左貨褂

希望唔洗炒價入啦 :o
昨晚都以 85 算 於 社團入左
當年買隻sic29..都係"3百頭"...唉..老了..又想當年:79:

回覆 7# 的文章

呢個價應該頂唔到半粒鐘
唔係比人掃曬就係加番價
第1日出果時唔知價, 見有間舖賣!$x, 以為貴冇買到, 原來出面個價炒到咁高...............:63:
好後悔tim!!!
原帖由 大次子 於 22-12-2009 10:49 AM 發表
第1日出果時唔知價, 見有間舖賣!$x, 以為貴冇買到, 原來出面個價炒到咁高...............:63:
好後悔tim!!!

大大係講緊AXEL FORM定AUTO VAJIN呀? 電單車應該冇乜可能呢個價喎!!:67: :67: :67:
原帖由 半田健人_555 於 22-12-2009 11:16 PM 發表

大大係講緊AXEL FORM定AUTO VAJIN呀? 電單車應該冇乜可能呢個價喎!!:67: :67: :67:

冇錯..真係講緊架電單車.......:63:
可能個老闆岩岩返貨, 佢都未清楚個價~~隨口同我講左呢個價~~點知我冇買到.....:26:
mk 今見 義柒零 to 參義零:( :(

叫店主放屁, 叫自己放棄:p :p
so far I only saw price range from !^x to #$).......very wide indeed...:59: