Toysdaily 玩具日報

查看: 31662|回復: 52

Macross Quarter

:78:

Macross Quarter......一個超大外盒

就得3pack野:(

好似幾唔錯.........:he: 十足木馬號:he:

金屬於 hips...腰...膊頭等joint位.....腳趾全金屬:$  小腿第二關節是..."卡卡關節"...:handshake:

真係好巨.....:shy:

甲版面算details...噴油唔錯

D水口幾靚:he:

甲版底之小玩意

出擊啦........

(個蓋要人手打開)

*******以上玩足一個鐘***********

*******以下玩足一個半鐘***********

雙手好夠力.......:$ 掂

手.....先跟條坑轉上....變好shoulder塊版後...先拉出兩臂...最後整條手臂向後旋轉.......

*********************Finish......Thanks ********************************
師兄d pose永遠都型過人:$
靚過官圖!! :71: :71:
d相好毒..........:71: :71:
D炮台係咪可以轉?
WB兄,你個大毒梟:blame:

本來已淋熄既購買欲又被你撩番起

你好呀你

請問是在集團式入嗎
型!:52:
good photos.
thx for sharing, support.:71: :71: :71:
原帖由 呂品器 於 20-12-2009 10:17 PM 發表
師兄d pose永遠都型過人:$

係件玩具本身得:$
唔關我事:(

原帖由 BlackAce 於 20-12-2009 10:24 PM 發表
靚過官圖!! :71: :71:

:64:

原帖由 ba2784 於 20-12-2009 11:34 PM 發表
d相好毒..........:71: :71:
D炮台係咪可以轉?

炮台可以轉...d炮仔某幾個可有限地上下郁....:71:

原帖由 benbenben4213 於 21-12-2009 01:18 AM 發表
WB兄,你個大毒梟:blame:

本來已淋熄既購買欲又被你撩番起

你好呀你

請問是在集團式入嗎

:65: 我在大埔入的......依隻MQ入得過

原帖由 Macross長谷有洋 於 21-12-2009 02:03 AM 發表
型!:52:
good photos.
thx for sharing, support.:71: :71: :71:

THX:64: :64:
:56:

本來冇打算入!唉....睇完D相....唯有科水:46:
原帖由 kinkin6677 於 21-12-2009 10:45 AM 發表
:56:

本來冇打算入!唉....睇完D相....唯有科水:46:

:$gogogo..........記住有一本白色MQ設定集
原帖由 Warmblood 於 21-12-2009 11:05 AM 發表

:$gogogo..........記住有一本白色MQ設定集
我今次唔想摸頂:79: :56:
正∼∼ 不過唔係我杯茶 :78:

點解個post會黎左呢區既 :unhappy:
原帖由 dragonman 於 21-12-2009 02:07 PM 發表
正∼∼ 不過唔係我杯茶 :78:

點解個post會黎左呢區既 :unhappy:

:65: 我自己入泥架........唔洗煩!!!!

:67: 依道唔錯....
原帖由 Warmblood 於 21-12-2009 02:19 PM 發表

:65: 我自己入泥架........唔洗煩!!!!

:67: 依道唔錯....

warmblood 兄, 其實你個 post 出係主版都唔會 係問題 wor ... :(
原帖由 Vince 於 21-12-2009 02:28 PM 發表

warmblood 兄, 其實你個 post 出係主版都唔會 係問題 wor ... :(

有入到佢. 除o左對顏色有D不滿外, 都好好. :67:
點解唔係灰色呀...:42: