Toysdaily 玩具日報

入魔版聶風 ~全球限量2009套@@

:ar: :ar:
原帖由 jinroh 於 16-12-2009 01:11 PM 發表

本來唔系想回帖,但系我視線停留左系你既頭像度。。。

:46: :46: 你唔講我都無留意
套戲PK左都唔表示D FIGURE 唔得, 我睇完之後都訂了隻無名,  入魔版聶風 我都有D興趣
原帖由 七國咁亂 於 16-12-2009 12:45 PM 發表

brother真勇敢:71:

呢個價格也未太勇敢la ...
我訂megahouse 隻可動C.C.也是圖也未見照訂...幸好拿貨後冇事,而且也蠻好la ~~~
但megahouse 我也信得過,平時都有買megahouse 既12"figure ...
enterybay 我是第一次訂 & 買他的product ....
而且我係 jedi brother 所講既 [睇風雲, 又玩12"Figure, 再加又要鍾意"E麵"...] 既3合一人...
但冇諗過8月尾係荃灣個天下展覽訂左到而家都未有版睇...:42:
睇聶風個普通版個初版也蠻ok , 我諗應該入魔版也ok 吧 ....(我心諗...)
我只有訂入魔版la ...:63:
3月究竟出唔出到都成問題 ... :31:

原帖由 Lucifer 於 16-12-2009 03:47 PM 發表

我訂megahouse 隻可動C.C.也是圖也未見照訂...幸好拿貨後冇事,而且也蠻好la ~~~
但megahouse 我也信得過,平時都有買megahouse 既12"figure ...
enterybay 我是第一次訂 & 買他的pr ...

有SAMPLE  先訂啦
原帖由 Lucifer 於 16-12-2009 03:47 PM 發表

enterybay 我是第一次訂 & 買他的pr ...

如果聶風初版你都覺得ok嘅話...咁你應該唔洗擔心入魔聶風....:78:

睇返其餘風雲人物的figure嘅貨版...都有返咁上下....入魔聶風係該系列壓軸嘅重頭戲...EB應該會比心機造好~

無名同入魔聶風...我都係未有版睇嘅情況之下..於天下展度訂嘅~~有咩事,有我陪你~~:^
[睇風雲, 又玩12"Figure, 再加又要鍾意"E麵"...] 既3合一人

報到~! :34:  小弟係其中之一,

兩隻聶風訂哂~
原帖由 MAX 於 16-12-2009 05:08 PM 發表

如果聶風初版你都覺得ok嘅話...咁你應該唔洗擔心入魔聶風....:78:

睇返其餘風雲人物的figure嘅貨版...都有返咁上下....入魔聶風係該系列壓軸嘅重頭戲...EB應該會比心機造好~

無名同入魔 ...

初版聶風我覺得蠻ok la ~~~
只是臉有點胖 & 髮型有點怪 ,再改就應該 ok la ~~~
好似步驚雲個改版真的令我眼前一亮,搞到我有D心動 ~~~
要是出短髮的郭富城就好la ~~~
原帖由 MAX 於 16-12-2009 05:08 PM 發表

無名同入魔 ...

x2

但係 我比較想知 佢出既入魔版聶風 係跟邊個樣呢

話哂套戲 入面 入魔 都有幾個層次
原帖由 改咩名好? 於 16-12-2009 08:16 PM 發表

x2

但係 我比較想知 佢出既入魔版聶風 係跟邊個樣呢

話哂套戲 入面 入魔 都有幾個層次

灰版都出左....應該係咁上下....不過表情再惡返少少會好d...起碼要同普通版唔同先....
冇理由入魔同未入魔同一表情...希望EB唔好咁懶...否則枉費我地未睇版就落訂咁支持佢....

入魔層次....希望右手臂有鱗片...頸有少少青根紋就夠...唔好要好似最後咁成面青紋...太恐怖太咒怨FEEL喇...:ice:

原帖由 MAX 於 16-12-2009 21:06 發表

灰版都出左....應該係咁上下....不過表情再惡返少少會好d...起碼要同普通版唔同先....
冇理由入魔同未入魔同一表情...希望EB唔好咁懶...否則枉費我地未睇版就落訂咁支持佢....
http://i7.photobucket.com/albu ...

同意MAX大講法 , 用奸笑個樣都唔錯:58:
我都訂左對風雲,因為我係風雲fans:35:
原帖由 jinroh 於 16-12-2009 01:11 PM 發表

本來唔系想回帖,但系我視線停留左系你既頭像度。。。

me2:46:
我都算係「睇風雲+又玩12" figure+伊麵fans」:66:
之前睇完套戲都即刻訂左隻普通版,不過入魔版就未必入…
不過E面  個面都仲係有D肥....><