Toysdaily 玩具日報

TVB 00 gundam season 2 2Jan 2010 sat

正喎~第二部都準備播!!!
原帖由 stonekeung01 於 17-12-2009 11:18 AM 發表
係2nd season DVD內o既映象特典,居然會播:58: ,總集篇係濃縮版本,未睇過當然可以令你睇完略知一二,但我覺得即使睇102分鐘o既special editionⅠ都唔多完汁完味,Jade播我都係覺得佢因播廣告無啦啦會搵野cut:80:, ...
special edition I , j2 full version :shiny: :shiny: :handshake: :handshake:
last sat 天使們的軌跡 very good , short is short but ok !!:71:
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 30-12-2009 11:27 AM 發表

睇過機頂盒入面果個時間表, 星期六無得做喎.
:Q let me cc at coming sat :(last sat I watched front of tvb la :shy:
tvb.com個節目表係有o既
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 30-12-2009 10:17 PM 發表

上個禮拜我都有睇, 仲係高清台添.  不過我諗住SET過個預錄等佢改過個名, 就唔見左個節目.
:50: I dont know ,coz I still using sony old tv :34:
頭像被屏蔽
原帖由 bad-aries 於 31-12-2009 01:02 PM 發表

咁咪無高清睇囉?  :(
yes :52:
原帖由 S20081997 於 1-1-2010 01:28 AM 發表 yes :52:

今次只在翡翠台播真是有點奇怪。
頭像被屏蔽
miss左上星期個集添......:26:
頭像被屏蔽
剛剛睇完 Gundam 00,發覺到目前為止,名稱大致上是沿用第一季的譯名,這點真好!!

而主角機就叫 "Gundam Double O",00 高達,Seravee Gundam 就譯做舒拉華高達。