Toysdaily 玩具日報

查看: 5469|回復: 13

今日經開 MK 順便入隻 HT 女, 原來...

好似冇大大提過, 原來個 body (not手腳) 係包軟膠 ga bor  :p

呢期在 HT 買任何野都會送呢個 dress up pack for 1:6
雖然只係 made of paper, 不過睇得出 HT 係有心攪 marketing o既....  :75:

btw, 一心去 MK 睇下有冇聖誕服俾 12" 穿下....   行哂廣華街, 笑鰻, high旺都冇 o既  :67:
有冇大大見過有呀?   麻煩通知聲丫唔該:77:
個身即係同SHE PREDATOR,SILKEN FLOSS, Silk Spectre II, SHEVA...同一個款之嘛.....
佢地個身都係軟膠....:78:
你仲有"銀城地庫"未去睇~~~
"兵人"個網有聖誕服訂,但唔知點訂.............:76:
原帖由 MAX 於 15-12-2009 03:16 AM 發表
個身即係同SHE PREDATOR,SILKEN FLOSS, Silk Spectre II, SHEVA...同一個款之嘛.....
佢地個身都係軟膠....:78:

我冇上述果 d 呀... 原來已經係講到爛o既東西, 回帶勿怪... :DD

回覆 3# 的文章

請問銀城地庫在那呢?  thx thx  :77:

回覆 4# 的文章

可否 PM 網址俾小弟呢? thx thx  :77:
我上星期都買左隻女body. 不過無嘢送.

我估HT應該會再出新VERSION. 呢隻腰太粗...大脾又太粗 (仲粗過MALE FIGURE SLIM BODY). 胸太細.:34:
以 HT o既作風, 再出另一身形絕不奇
出大 d 胸冇問題, 唔好好似日系果類大過籃球就得弓了..............    :34:
原帖由 zombie 於 15-12-2009 09:51 AM 發表
請問銀城地庫在那呢?  thx thx  :77:

兆萬斜對面:!

回覆 10# 的文章

alright!  thx thx
原帖由 zombie 於 15-12-2009 09:53 AM 發表
可否 PM 網址俾小弟呢? thx thx  :77:

sorry,睇錯咗,原來是小童服.....:59:
唔打緊 唔打緊 :73:
女人個樣真係唔係好得
所以我真係入唔落手:79: