Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 年度執櫃: 近年RX-78高達玩具回顧

勁~:$  :$  :$
oh good..............
好壯觀呀~!!!!!!!
tdpl2620 發表於 6-12-2009 01:41 AM

x 2 ~ :x
Super RX-78 Gundam fan........:71:
:71::71:
現在看已是全死圖.... :44:
話咁快又就到0079高達四十週年了,唔知Bandai又會整隻咩款嘅RX-78-2出嚟贈慶呢?:78:
rainmaker313 發表於 5-4-2017 12:34 AM
話咁快又就到0079高達四十週年了,唔知Bandai又會整隻咩款嘅RX-78-2出嚟贈慶呢? ...

hope can make like O-Gundam in more modern way.
熱狗OO 發表於 8-10-2016 02:20 AM
現在看已是全死圖....

這就是用link的唔好處,如可能可以跟香港討論區手機版直接可用手機相便好了,我一定會大把帖出。
Agito 發表於 14-12-2020 06:20 AM
這就是用link的唔好處,如可能可以跟香港討論區手機版直接可用手機相便好了,我一定會大把帖出。 ...

我都提出過好多次喇.... 呢度D人萌塞, 無計

有說係成本問題, 我覺得無錢既, 可以把三個月以上的POST全刪, 其實呢度用家不多睇舊精華吧?

在此大部份用家都係想睇新及討論新的

我覺得與時並不進致令版主們內拱分家, 你睇EESF兄都無乜點POST, 富人德同VINCE又分開拍片,

呢度D人無五條都肯定大部份四十X歲, 做左咁多年人睇到上述情況你話無心病真係當我等LULU既姐