Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: warxv

無馱!無馱!無馱!~超像可動.世界~

jojo 厲害之處就係特效同故事(作者出道多年近照臉上都只是多了3條小紋更是厲害)
20多年0既作品
好多港產片 同 tvb 唔少劇情都係抄佢

而且佢仲有好多潮流成句
e.g.: 女帝"你看看0係體內的怪物已經這麼大了"

香港人,weio_o,toysfans2000:
DIO應該今個星期入埋.

ricky_lam522,MSW55:
THANK YOU!

thinkingboy8787:
白金之星我都想入隻藍版,不過街唔多見有.

toysbear:
世界係配件少D,其他我都OK.
DIO應該都會入埋的.

Duraxyll:
哈哈哈哈,我睇相都覺得係.

罪兄:
有嗎?沒有留意到,有時間會睇睇.

iamkwing:
個價都OK啦.

好過去搶:
空條我第一時間入左,不過真係嚇左一驚,好一段時間都唔敢再掂呢系列.
第4部唔吸引嗎?咁快就想出第5部.

moodyblues:
係呀,糧尾就睇下先啦.出左糧就入手了.

shun0277:
空條我入左,不過都當佢死左了...
藍版白金搵唔到,藍版空條就出左都唔多想買,除非改埋股關節啦.
筋肉人就睇睇出成點啦,現在睇羅賓就OK,但我有D興趣之後的筋肉人同拉麵男出成點.

shingotaz:
PLAYART同佢真係有趣的一對,不過料就PALYART的好一點點,但上色就超像好多了.
我係睇漫畫大的,現在都仲有睇呀!不過真係無乜好睇就是.
殺道,絕世無雙係我仲有買又覺得好睇的香港漫畫,而肥良個D就是慣性問題,真係好惡睇...不過我仲對佢有一分希望都仲會支持下佢.
香港漫畫角色出FIGURE的問題可能比你想像的複雜一點,我十多年前有幸(OR不幸)同某兩大巨頭在這方面間接交過手,老實黃生仲好D,都算係講生意不過條件有"D"辣,另一位就...神話果然係神話囉,好似要求神咁先有得傾,不過當時阿頭喜歡佢D野,幾無理的要求都接受就是,但都係偏向惡作,要求的回報相對於本地市場來說是很高的.

amaderasu:
JOJO對於之後的漫畫影響好大,現在像死神,海盜王的異能大戰多少都是由此而生的.