Toysdaily 玩具日報

查看: 16626|回復: 28

[速報]Kamen Rider W DRIVE入手

呢幾日都行過0 式勿語望望,今日終於返貨了
返屋企即係拆黎玩,可惜...音質比較差(感覺好似D 96k既mp3)
我估跟DX腰帶送的DRIVE音質會好D掛~
不過以咁既價錢黎講~~我已經滿意的了~~
唔講咁多~~等大家睇睇實物先~~

按唔同次數出唔同聲~~
第一下:手指名音效~
第二下:手指變身時音效~
第三下:手指MAXIMUM DRIVE音效~
第四下:絕招音效~如果一段時間(10秒左右?)唔按就RESET做第一下音效~

後記:
W個故事仲算唔錯既~而且左右對稱合體的確幾特別~~
其實Kabuto之後已經對Kamen Rider無咁狂熱~
不過出左DECADE之後又開始追返~~可惜個結局又....
期待MOVIE 2010 DECADE有個GOOD ENDING啦~
本身有電?可唔可以換電
自從Decade出左之後......
鍾意拉打既人,唔多唔少一定減少......
依家點解出到咁嫁...................完全唔睇好囉....:*
紅磡個間仲未有:80:
大大囧"支野叫GAIA MEMORY...:80:
真係冇乜特別, 唔係平的話, 正正常常買個usb好過
原帖由 Karaku 於 3-12-2009 09:45 AM 發表

身邊唔少朋友都因為decade開始睇番拉打喎
而且W收視高開都証明自decade後應該多左人中意/留意番拉打

而且我覺得decade O既宣傳手法都幾成功
亦都似係部署得宜而唔係撞手神得黎
我估跟DX腰帶送的DRIVE音質會好D掛

DX ge 音質清徹度同劇中一樣的~
唔知貴唔貴呢...平小小既都會入~
原帖由 Karaku 於 3-12-2009 09:45 AM 發表
依家點解出到咁嫁...................完全唔睇好囉....:*

我係因為decade入拉打的...:64:
W就..:o
大大系邊間零食物語買到的?:he:
一個幾錢?:p
我係KABUTO開始入隊, 電王30集開始脫隊
DCD又開始入番...
好想知幾錢一隻:77:
原帖由 ricefan 於 3/12/2009 07:07 PM 發表
好想知幾錢一隻:77:

x2:77:
woo!:58: