Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 聖鬥士星矢內容討論區 ( 第8期ND出左la!)

睇左tv版星矢 12集

鑽石星塵旋風拳.....................tvb
mushroom 發表於 22-6-2013 12:45 PM
是打阿市嗎...???凍結佢d毒牙...跟住就係星矢對紫龍~~!!!!!
是打阿市嗎...???凍結佢d毒牙...跟住就係星矢對紫龍~~!!!!!
香港人 發表於 24-6-2013 02:33 PM

係打一輝呢………………………………
係打一輝呢………………………………
mushroom 發表於 24-6-2013 02:52 PM
啊, 即係去左個島度搶黃金聖衣...
之前有提佢對黑天鵝的嘛,我都覺得奇怪,漫畫係眼珠嘛…可能尺度問題吧,我而家先知當年一輝係打穿冰河心口的…
好快就到最美麗的裸露白銀戰士出場架喇﹗
之前有提佢對黑天鵝的嘛,我都覺得奇怪,漫畫係眼珠嘛…可能尺度問題吧,我而家先知當年一輝係打穿冰河心口 ...
多其 發表於 24-6-2013 03:11 PM
的確, 好多漫畫場口, 動畫都修改, 最勁係銀河擂台賽, 一輝向那智使出幻魔拳, 漫畫係那智全身爆裂露出骨頭, 電視一定唔得就改成爆聖衣同失去知覺...
之前有提佢對黑天鵝的嘛,我都覺得奇怪,漫畫係眼珠嘛…可能尺度問題吧,我而家先知當年一輝係打穿冰河心口 ...

所以我上一版都有講, 隻斷鵝頭仲有神話配件tim
啊, 即係去左個島度搶黃金聖衣...
香港人 發表於 24-6-2013 02:57 PM

無錯無錯…………………………
未咁快, 動畫仲要攝私兵聖鬥士, 巨人杜古拉斯(卡西歐士大佬), 火焰聖鬥士同水晶聖鬥士, 仲有幽靈聖鬥士...
回復 668# 香港人

係喎﹗完全已經無晒呢班人既記憶……
看來都係動漫至有ND
nd幾時出番, 又話暑假...
nd幾時出番, 又話暑假...
denniskwong 發表於 3-7-2013 12:49 PM

我估動漫節吧.........................
我估動漫節吧.........................
mushroom 發表於 3-7-2013 12:53 PM

等左有冇半年, 講到第13金...
等左有冇半年, 講到第13金...
denniskwong 發表於 3-7-2013 01:02 PM

4個月吧...................
回復 674# mushroom

上次更新好似2月1....