Toysdaily 玩具日報

PG 00 x 2 sets 今晚沙田入手!

模型真係唔驚冇貸= =RX78 PG都仲有得賣...GP01有心搵都仲有:71: 慢慢黎

回覆 47# 的文章

我知仲有得賣,但係個價錢乜唔係貴過初出咩??:what:
原帖由 bad-aries 於 1-12-2009 01:02 PM 發表

果隻EXIA初回特價搵笨版咪又係咁, 賣到而家都仲有.  :74:

我問過透明parts到時都有散賣...根本一切都係宣傳技巧..谷收視

原帖由 felixcat 於 1-12-2009 02:12 PM 發表

原帖由 felixcat 於 1-12-2009 01:00 PM 發表
但係現在各大shop的PG Z Mark 2都貴過以前初出的價錢呢:$ 所以我選擇早買早享受。免受炒價之苦。:no:

Bandai模型係番啤王之首.抄乜鬼..又係老問題..貴幾多先叫抄?..貴1,2百好多人吾志在..真係砌先買..好過大大盒佔注屋企位置幾年重煩..

隻PG Mark 2,依架千里X仲做特價8魚幾..我果時買都吾得la~

原帖由 felixcat 於 1-12-2009 02:12 PM 發表

Z我唔覺貴左好多...10魚有找..就算貴左都係1隻JA MA...:71:
頭像被屏蔽

回覆 49# 的文章

聽你咁講後唔係幾開心添,不過我都買左唯有寄望去唔好愈賣愈平啦。:$
原帖由 bad-aries 於 1-12-2009 02:34 PM 發表

咁個展示架有無得散賣?

呢個就無問到:( ...我有個friend話會有(吾肯定,傳聞証供來)

但我覺得應該有好多貨..
話時話隻MG Exia都話係初回限定價格(封面都印埋)..但一直都無"吾係初回價格"出過...甘係味永遠都係初回??:p 套用返落PG得吾得呢?..呢個係純我個人估炸..:shy:
原帖由 felixcat 於 1-12-2009 02:38 PM 發表
聽你咁講後唔係幾開心添,不過我都買左唯有寄望去唔好愈賣愈平啦。:$

吾係聽我講:64: ...係個現實係甘..你去MK一轉就知乜事...:(
頭像被屏蔽
原帖由 felixcat 於 1-12-2009 02:38 PM 發表

以樓住你咁ge財力...就算佢愈來愈平對你黎講都唔係咩事la..
又洗乜唔開心.....
始終佢平極都無咩可能跌穿1200蚊
以mk2 titan 為例..最平時期都要4.5-5算
你連套動畫都未睇過...已經買兩盒
仲要打算買多盒的話...咁多錢又驚d 乜...?
而家出面賣緊ge價好多人都心知係抄價...
訂0個時周圍都係1500or樓下, 透明甲都係加300
我屋企無乜位, 個人又無乜錢
我只會買一盒, 我都只等佢around 1400先會入手
所以...相信好多人同我一樣, 等緊佢愈黎愈平

回覆 56# 的文章

e個唔係財力問題,而係無人想買貴貨嘛!:die:
經過e次我日後都唔會第一時間買2 sets了。:49:
樓主可唔可以拎書櫃D書出來睇睇...?

回覆 58# 的文章

你想睇書???唔明!?!:45:
路過 Mode on
小弟現身在於札幌
見到有香港朋友拎住去俾錢

報價:約HKD1,600 連特典
仲有10% point 還元

純粹參考

路過 Mode off

回覆 58# 的文章

Hello? 請問你想睇什麼書呢?:73: 我有很多收藏,只不過大部份都是異次元空間、UFO不明飛行物體 和 外星人紀錄書籍。你有興趣?:)