Toysdaily 玩具日報

MTR Club Private Presale of MTR x Gundam Souvenir Ticket Series‏

我要個mg 盒到好過佢.....
原帖由 neoneo 於 27-11-2009 09:27 AM 發表
如果張飛無架地鐵仲好

同感!!!!!
原帖由 hohoho433 於 27-11-2009 05:38 PM 發表
太空地鐵....

:70: :70:

1:12 高達 登上香港

優先訂購MTR x Gundam港鐵紀念車票
高達強勢護航,跨越時代,伴你航行每一程!
港鐵將於2009年12月6日一連兩星期推出限量版Gundam「強戰系列」及「激鬥系列」港鐵紀念車票,每套包括兩張紀念車票(1)、一個精美票套及特別版高達 /馬沙專用渣古II figurine一個,每套只售港幣88元。紀念車票於各港鐵客務中心(2)(非付費區)公開發售。每人每次限購兩套,數量有限,售完即止。隨車票套裝更會附送Gundam Expo精品換領券(3)一張。
「強戰系列」港鐵紀念車票 - 6/12開始公開發售日期

「激鬥系列」港鐵紀念車票 - 13/12開始公開發售日期

我們已為「港鐵友禮會」會員預留部分MTR x Gundam港鐵紀念車票,讓你優先訂購,你只需以港幣176元便可訂購全套兩款紀念車票,由於數量有限,每名會員限購兩套,售完即止。

此外,2009年11月29日至12月20日等身大1:12 的RX-78-2高達及馬沙專用渣古II模型裝置擺設更會於香港站與你見面!

頭像被屏蔽
1:12 的RX-78-2高達及馬沙專用渣古II模型裝置擺設更會於香港站與你見面!
:71: :71: :71: :71:
如果d地鐵係返背景裡面ge地球上行...做返細d(最好細到睇唔清)...咁就好啦...
佢而家搞到好似勇者特急咁.. :o
頭像被屏蔽
原帖由 玩具Kenny 於 27-11-2009 07:43 發表
MTR Club Private Presale of MTR x Gundam Souvenir Ticket Series‏

港鐵將於2009年12月6日一連兩星期推出限量版Gundam「強戰系列」及「激鬥系列」港鐵紀念車票,每套包括兩張紀念 ...

只FIGURE 係咩做架? 好有金屬感,會唔會係用鉛做架.?
頭像被屏蔽

回覆 2# 的文章

我都覺得紅渣個張好靚~~~不過買得梗係想要晒一套啦XDDDD
原帖由 neoneo 於 27-11-2009 09:27 AM 發表
如果張飛無架地鐵仲好

MTR x Gundam港鐵紀念車票
風馬牛不相及  

If is this~?
Galaxy Express 999  

So good~!

插入港鐵部入閘機會唔會花~?

我想問?
如果你地買左"?
會否插入港鐵部入閘機乘港鐵?
插入港鐵部入閘機會唔會花~?
如果唔用的話?
Ticket還有冇餘額呢?
:?

回覆 27# 的文章

大家都30周年嘛.
Why是00的SD版配RX-78的? 個配搭咁奇怪? 正版RX-78高達配SD版RX-78就正常些.