Toysdaily 玩具日報

查看: 8087|回復: 13

涼宮春日的新座駕 - Moto-Terminator

有新車坐...你睇吓佢笑得幾開心.....

哩架moto-terminator...其實係電影T4 DVD珍藏版跟嘅模型....
因為架電單車齋擺好似比較單調...所以想放個人仔落去坐...
但家中只有FIGMA比較配合哩架電單車嘅SIZE....所以就成為左我家中涼宮春日嘅新玩具......

外盒....

今次買碟又有HT FIGURE抽獎...

車連地台.....

DVD收埋向後面..........

係雙碟版....

可以著燈........

地台上有骷髏頭雕刻....

車與地台可以分離....

入電位在車底.........

睇涼宮嘅表情...佢應該好滿意佢架新玩具.............

謝謝觀看~~~

絕配:handshake:
好特別....
頭像被屏蔽
Good Bro,

That's really best buy!:handshake:

Will you get this one?? I just pre-order this set on 啞媽送,6舊幾!好正價,底買:he:
頭像被屏蔽
原帖由 多蚊拉柴800 於 20-11-2009 04:00 PM 發表
Good Bro,

That's really best buy!:handshake:

Will you get this one?? I just pre-order this set on 啞媽送,6舊幾!好正價,底買:he:

本來我都想買BLU-RAY加T-600頭...但唔知點入手(唔識點喺"啞媽送"買野)...哩個VERSION又唔出HK行版...
最後買左DVD加MOTO算嘍...不過遲吓都要買返隻T4 BLU-RAY...因為BLU-RAY先會收錄兩個DIRECTOR'S CUT版本...
想睇吓有咩分別...或者兄台到時睇完話我聽個DIRECTOR'S CUT版本值唔值得買啦~THX~:77:

原帖由 MAX 於 20-11-2009 04:24 PM 發表

本來我都想買BLU-RAY加T-600頭...但唔知點入手(唔識點喺"啞媽送"買野)...哩個VERSION又唔出HK行版...
最後買左DVD加MOTO算嘍...不過遲吓都要買返隻T4 BLU-RAY...因為BLU-RAY先會收錄兩個DIRECTOR' ...

Max兄,

BLUE RAY VERSION 係美版棃,加20分鐘有多既未曝光片段!
一定要睇睇,到時收貨會POST分享:43: .

*P.S. I just bought this Moto Terminator set right after saw your post
Your post is so Poison!:he:

咁我要買埋BLU-RAY版喇.....

呀~漏左講...而家哩架電單車..同電影入面個設計又唔同左...
最明顯係車頭燈...佢哩架係跟電影道具設計...兩燈打橫平排..但電影入面,最終又改左兩燈垂直..車背仲多左個陀背外殼...
電影道具同CG MODEL都好大分別....好似廢墟個隻T-600咁...道具版就同HT隻人皮面具版一樣..
但電影入面,最終又改左個面具幾乎爛晒....
工廠個D TERMINATOR..電影道具製作人..明明係叫佢地做T-700..(MAKING OF有講)
但電影入面阿JOHN CONNOR就叫佢地全部都係T-800...
真係無所適從.....玩死D模型產品生產廠~~仲有我地哩D收藏人仕......:70:
原帖由 MAX 於 20-11-2009 04:45 PM 發表
咁我要買埋BLU-RAY版喇.....

呀~漏左講...而家哩架電單車..同電影入面個設計又唔同左...
最明顯係車頭燈...佢哩架係跟電影道具設計...兩燈打橫平排..但電影入面,最終又改左兩燈垂直..車背仲多左個陀背外殼...
電 ...

You are right!
Yap!both Moto Terminators are not the same!
The version that appeared in the movie:

And the design version that in the "T" exhibition same as on the making of Book:

頭像被屏蔽
:71:
$易發發...抵玩呀...:71:
當$發發買DVD ...:73:
架車都只係TWO oo ...:34:
Hey Pals,
Just received the T-600 Blue Ray set today.:52:
took same snap shot for sharing here....
God! The head is huge and so detail !! I'm loving it:handshake:

Such a nice piece for "T" fans!