Toysdaily 玩具日報

查看: 6768|回復: 29

去EB 見到隻絕心, 覺得件衫幾靚,心思思

大家點睇?

頭像被屏蔽

唔太得.....

:67: $600左右就...ok....
風 雲 系 列 應 該 值 得 買, 如 果 你 不 覺 得 是 太 貴 :o

龍 珠 肯 定 會 4 蚊, don't worry.... :x
enterbay的figure通常都係靚頭唔靚身(而且頭雕更會甩色),希望今次可以一破傳統(因已訂貨):o
原帖由 leo.fans123 於 18-11-2009 10:26 AM 發表
enterbay的figure通常都係靚頭唔靚身(而且頭雕更會甩色),希望今次可以一破傳統(因已訂貨):o

Sorry mate, I think you will disappoint again.......they never refine the body and this series with all the same height......:( really ridiculous:x
原帖由 felixchi 於 18-11-2009 10:41 AM 發表

Sorry mate, I think you will disappoint again.......they never refine the body and this series with all the same height......:( really ridiculous:x

絕心 short than others  wow
原帖由 gekigoke 於 18-11-2009 09:36 AM 發表
大家點睇?

一個字---------------唉 !!!
成set風雲除左個body睇落痩d之外......頭雕同配件都好正.....風雲fans入得過.......:71:
我本來想入”我•郭富城”架,但始終依家個板好唔城城,所以要睇定啲先,等EB會幫佢再整容再考慮。但佢個價又真係貴咗啲...
原帖由 imbun 於 18-11-2009 11:25 AM 發表
我本來想入”我•郭富城”架,但始終依家個板好唔城城,所以要睇定啲先,等EB會幫佢再整容再考慮。但佢個價又真係貴咗啲...

around 12 red fish
原帖由 imbun 於 18-11-2009 11:25 AM 發表

除了ARRON, 其他都幾似
步驚雲及聶wind 件衫好似MAMA   LAW

絕心及絕無神件衫都幾好, 跟本無人會KNOW 幾時有現貨啦
只買李小龍!
樓主! 你係度話想買EB既產品?  實好多人叫你等$ 4 蚊先買...:60:
不過我支持你買:71:
我都訂左:$
原帖由 frankylick 於 18-11-2009 01:51 PM 發表
樓主! 你係度話想買EB既產品?  實好多人叫你等$ 4 蚊先買...:60:
不過我支持你買:71:
我都訂左:$

幾時有貨?