Toysdaily 玩具日報

[分享討論] [天元突破 紅蓮螺巖] P.4 - COMPLETE Blu-ray BOX(完全生産限定版)

入手~ (比預定發售日早一天到:43: )

三方背 BOX ART Scan (3220 x 1335)~

劇場版完全本 仕事魂 予約券

http://www.kadokawa.co.jp/shop/sp/shop_sp_131.html

買特刊都要予約~?
終於睇左~
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

...其他大紅蓮團員可能因為晌TV版死得無謂所以劇場版唔駛死...
Kittan 因為死得型所以繼續要死......

唯獨淨係佢冇天元機體有D可惜...
希望晌本 仕事魂 "未出設定"中得見~
個人少少失望 [超•天元突破ヲя⑦ьヮ⑦] 冇/不是機械人形態..

咁多台新增天元突破機體 維拉爾 部 [天元突破リ⑦ワЭョюヮみ] 個樣最惡~

極期待佢地會出 hobby (Revoltech?) ~

仕事魂 外...仲有本:

劇場版 天元突破ヲя⑦ьヮ⑦ ヤЯфみЁъ⑦原畫集 螺巖篇

價格 : 3,150yen
發售日 : 2010年2月17日
仕樣 : A4版 全276頁

http://www2.gainax.co.jp/shop/index....detail&id=3052
睇o左, 好感動, Kittan真係好man~!!
呢個修改版加o左咁多人o既天元突破機好睇o左好多, 不過last隻超天完突破就差少少~~

呢2套電影版真係好正, 對我呢d之前睇晒電視版o既人, 濃縮晒d情節之後真係睇到我不停熱血+感動+熱血, 超正~!!

有機會真係想入本仕事魂珍藏下~!! haha~~

Nia 雖然仍是 bad ending...但已經算叫花過心思有承轉且淒美~

除 Kamina 外 Kittan 真係好似最慘...
我覺得正過紅蓮篇好多好多
話時話  
可唐其實係幾時開始鍾意優子-.-......我睇tv版  唯一見到可唐對優子心動既  就係望住優子對波-.-劇場版都係

另外...雖然超天元突破 紅蓮之眼  唔係機械人形態....但我覺得果團火既形態  更加熱血=.=
頭像被屏蔽
哩套係咪一集完?
bad-aries 發表於 2-2-2010 01:44 PM

no, "螺巖篇"同埋之前o既"紅蓮編"2套夾埋先至係一整套o既劇場版ova~
頭像被屏蔽
THX, 咁而家天元隨左TV同哩套OVA之外, 仲出左D乜版本?
bad-aries 發表於 2-2-2010 03:23 PM

呢個我就唔知仲有無啦, 可能人仔貓會清楚d~ :36:
劇場版都仲未睇~~~好想睇呀 :63:
頭像被屏蔽