Toysdaily 玩具日報

查看: 17463|回復: 11

★海洋堂Revoltech----------超獸機神--------- (斷-空-我)★

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MY BLOG:http://hk.myblog.yahoo.com/speedergary2005/article?new=1&mid=8368

好耐無出post.經AJ.---ELLJAY--- HINS大大們下毒之下.只好一入.不太喜歡最近今次山口式定價高左,包裝盒大左好多.價錢是2隻(群雄)斷空我左右.當然山口式做型帥很多.手臂部分球型關節位又隱藏起來.直得一讚.今次配件很少.只有手同劍.可惜飛翼要自己download動手製作.本人覺得今次山口式斷空我能夠擺出誇張動作,可動性非常強.自己罷post.已經玩了一個小時.本人非常喜歡雙手拿劍姿態.可惜缺了一隻拿劍左手.只好用手掌代替.anyway真是強烈推介這隻山口.攝影棚不見了所以今次影不太好.謝謝.

山口式 ---斷空我 ---紙翼  download
http://www.union-creative.jp/revoltech/download/revo_rama_077.pdf

斷空砲模式全開!!!!

可惜缺了一隻拿劍左手.只好用手掌代替.

山口同群雄比較

好相~~  好相~~
support support!!!
:71: :71:
咁都話影唔好:no: 傷心:56:
Thta's good.
Thanks for sharing.
右边只群雄相形见拙啦。
形呀:$
靚~~~:71:

睇完笑了出來....................哈哈
好搞笑thx
靚相一定支持一下.加油:43: